Men in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • (Kentucky Mule)
  • Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou (Whisky Old Fashioned)
  • Roastbeef se zauzenou domácí majonézou (Talisker 10yo)
  • Rib eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného
  • pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku (Rob Roy)
  • Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce (Dalwhinnie 15yo)

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 11. 01. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Úterý, 26. 02. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

29. 01. 2019

Rum na talíři

04. 02. 2019

Do Francie s Martinem

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

18. 03. 2019

Rum na talíři

Další podobné kurzy

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Příprava ryb a mořských plodů

Příprava ryb a mořských plodů

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Jarní kurz Dish burgerů

Jarní kurz Dish burgerů

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Chřestová sezóna je tady!

Chřestová sezóna je tady!

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více

Dorty jako z Bottegy

Dorty jako z Bottegy

Daniele Combi

2 000 CZK

Více

HOT & SPICY THAI

HOT & SPICY THAI

Sofia Smith

3 300 CZK

Více