Men in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Kentucky Mule
  • Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou
  • Whisky Old Fashioned
  • Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
  • Talisker 10yo
  • Rib eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného
  • pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku
  • Rob Roy
  • Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce
  • Dalwhinnie 15yo

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 21. 09. 2018, 16:30 - 20:30

Volno

Pondělí, 05. 11. 2018, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

25. 09. 2018

Rum na talíři

12. 10. 2018

Ladies with cocktails in the kitchen

22. 10. 2018

Rum na talíři

Další podobné kurzy

Tuňák v hlavní roli

Tuňák v hlavní roli

Riccardo Lucque

3 900 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Zelenina v hlavní roli!

Zelenina v hlavní roli!

Michal Hromas

2 000 CZK

Více

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Tomáš Babinec

2 900 CZK

Více

Sladké pečení s Maškrtnicou

Sladké pečení s Maškrtnicou

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 CZK

Více

To pravé thajské curry

To pravé thajské curry

Sofia Smith

2 500 CZK

Více

Hovězí steak není jen svíčková

Hovězí steak není jen svíčková

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více