Men in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • (Kentucky Mule)
  • Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou (Whisky Old Fashioned)
  • Roastbeef se zauzenou domácí majonézou (Talisker 10yo)
  • Rib eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného
  • pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku (Rob Roy)
  • Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce (Dalwhinnie 15yo)

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Úterý, 26. 02. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Pátek, 05. 04. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Čtvrtek, 13. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

18. 03. 2019

Rum na talíři

08. 04. 2019

Do Francie s Martinem

16. 04. 2019

Rum na talíři

25. 04. 2019

Ve stylu Grand Marnier

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

17. 05. 2019

Men in the kitchen ENG

04. 06. 2019

Rum na talíři

Další podobné kurzy

Literární večer s Maurizio Silvestri a vinařem Stefano Amerighi

Literární večer s Maurizio Silvestri a vinařem Stefano Amerighi

Flemming Laugesen

290 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Kouzlo oliv v každém chodu

Kouzlo oliv v každém chodu

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Letní menu jako vyšité!

Letní menu jako vyšité!

Martin Kortus

950 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více