
Men in the kitchen
Šéfkuchař:
Martin Kortus
Jaké je menu?
Bezinkový Highball – Johnnie Walker Black Label, bezinka, soda, citron
Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou
Rob Roy
Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
Talisker 10 y. o.
Rib Eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku
Whiskey Old Fashioned
Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce
Dalwhinnie 15 y. o.
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás budou provázet šéfkuchař Martin Kortus a ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla.
Společně se pustíte do přípravy menu z těch nejlepších surovin. Začnete hezky zlehka husími játry, poté bude následovat hovězí. Nejprve luxusní roastbeef a dále šťavnatý Rib Eye steak. Nakonec vás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle … Pánové, máte se na co těšit!

Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně
Marco Giampaoli
3 300 Kč

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Servírovaná večeře s Plantation rumem
Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli
4 000 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Gin menu
Martin Kortus
3 800 Kč

Burgery od Burgermana
Petr Návrat
3 800 Kč

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)
Stefano Ciotti
6 500 Kč