Men in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Kentucky Mule

Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou
Whisky Old Fashioned

Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
Talisker 10 y. o.

Rib Eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku
Rob Roy

Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce
Dalwhinnie 15 y. o.

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás budou provázet šéfkuchař Martin Kortus a ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla. 

Společně se pustíte do přípravy menu z těch nejlepších surovin. Začnete hezky zlehka husími játry, poté bude následovat hovězí. Nejprve luxusní roastbeef a dále šťavnatý Rib Eye steak. Nakonec vás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle … Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Středa, 25. 01. 2023, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

16. 02. 2023

Champagne

28. 02. 2023

Gin menu

22. 03. 2023

Rum na talíři

23. 03. 2023

Hovězí steaky levou zadní

24. 03. 2023

Ve stylu Campari

28. 03. 2023

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Pečení fantastického vánočního cukroví

Pečení fantastického vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Vánoční pečení s Kro bakery

Vánoční pečení s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Taro

Taro

Khanh Ta
Michal Černý

4 200 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Roman Paulus

5 000 Kč

Více

Ukázka z kurzu