Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Šéfkuchař: Michal Hromas

Jaké je menu?

  • Pita chipsy s tymiánovým pestem zaatar
  • Hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle
  • Lilkový kaviár s pečenými rajčaty
  • Plněné vinné listy "waraq einab" s jehněčím masem a rýží
  • Smažený lilek s datlovým medem a limetou
  • Taštičky fatayr plněné špenátem s rozinkami a piniemi
  • Laban z ovčího jogurtu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Předkrmy, neboli mezze (meze) jsou vhodné na každou příležitost, a proto jim věnujeme speciální kurz pod vedením šéfkuchaře a vtipálka Huga Hromase. Čeká vás ten nejlepší výběr drobných předkrmů a jednohubek ve světovém formátu. Právě předkrmy jsou jedním z pilířů kuchyně Blízkého východu, ale i celé středozemní kuchyně. Na kurzu si připravíte hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle nebo luxusní smažený lilek s datlovým medem a limetou. Ochutnejte od každého trochu a odneste si skvělý zážitek. A nebude to jen o vaření, Hugo vám rád předá spoustu kuchařských triků, proložených zábavnými historkami z cest. Naučí vás, jak ochutnávat a sdílet dobré jídlo a užívat si přitom chvil s přáteli. Po absolvování tohoto kurzu se u vás doma dveře netrhnou. Pozvěte své přátele na skvělé mezze.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 01. 10. 2018, 16:30 - 20:30

Volno

Michal Hromas

"Hugo" začínal od píky jako každý kuchař v restauraci Aromi, Dům vína U závoje či Obecní dům, než se na Sahaře setkal s vařením na otevřeném ohni, kterému propadl. Výsledkem je jeho projekt Nomadis a realizace Streetfood festivalu či koncepty kuchyní v Herbivoru, Biozahradě, Mamacoffee, Crossclubu. Vidět ho můžete v pořadu U stánku na Streamu, slyšet Ve vlastní šťávě na radiu Wave.

Další kurzy

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Riccardo Lucque

4 900 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

To nejlepší z Marche s Riccardem

To nejlepší z Marche s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více