Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Šéfkuchař: Michal Hromas

Jaké je menu?

  • Pita chipsy s tymiánovým pestem zaatar
  • Hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle
  • Lilkový kaviár s pečenými rajčaty
  • Plněné vinné listy "waraq einab" s jehněčím masem a rýží
  • Smažený lilek s datlovým medem a limetou
  • Taštičky fatayr plněné špenátem s rozinkami a piniemi
  • Laban z ovčího jogurtu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Předkrmy, neboli mezze (meze) jsou vhodné na každou příležitost, a proto jim věnujeme speciální kurz pod vedením šéfkuchaře a vtipálka Huga Hromase. Čeká vás ten nejlepší výběr drobných předkrmů a jednohubek ve světovém formátu. Právě předkrmy jsou jedním z pilířů kuchyně Blízkého východu, ale i celé středozemní kuchyně. Na kurzu si připravíte hummus s bylinami a grilovaným kuřecím masem na jehle nebo luxusní smažený lilek s datlovým medem a limetou. Ochutnejte od každého trochu a odneste si skvělý zážitek. A nebude to jen o vaření, Hugo vám rád předá spoustu kuchařských triků, proložených zábavnými historkami z cest. Naučí vás, jak ochutnávat a sdílet dobré jídlo a užívat si přitom chvil s přáteli. Po absolvování tohoto kurzu se u vás doma dveře netrhnou. Pozvěte své přátele na skvělé mezze.

Michal Hromas

"Hugo" začínal od píky jako každý kuchař v restauraci Aromi, Dům vína U závoje či Obecní dům, než se na Sahaře setkal s vařením na otevřeném ohni, kterému propadl. Výsledkem je jeho projekt Nomadis a realizace Streetfood festivalu či koncepty kuchyní v Herbivoru, Biozahradě, Mamacoffee, Crossclubu. Vidět ho můžete v pořadu U stánku na Streamu, slyšet Ve vlastní šťávě na radiu Wave.

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

To pravé thajské curry

To pravé thajské curry

Sofia Smith

2 500 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

To nejlepší z Marche s Riccardem

To nejlepší z Marche s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Menu Jana Punčocháře

Menu Jana Punčocháře

Jan Punčochář

3 950 CZK

Více

Servírovaná íránská večeře (ENG)

Servírovaná íránská večeře (ENG)

Yasmin Keshmiri Hejduk

2 500 CZK

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více