Originální zeleninová jídla

Šéfkuchař: Michal Hromas

Jaké je menu?

Polenta s houbami a bylinkovou strouhankou
Veganská paella s majonézou z pečených paprik
Salát z pečené zeleniny
Sabih sendvič
Tažený štrúdl

2 200 Kč včetně DPH za osobu

A zase ta veganská kuchyně! A zase jinak! Tentokrát se u nás, v Laboratoriu, nechte unést jak exotickými dálkami, tak lahůdkami od nejlbižších sousedů. Inspirovali jsme se italskou polentou, španělskou paellou, vzdálenou indickou kuchyní, ale celé menu zakončíme voňavým rakouským štůdlem. 

Michal Hromas

"Hugo" začínal od píky jako každý kuchař v restauraci Aromi, Dům vína U závoje či Obecní dům, než se na Sahaře setkal s vařením na otevřeném ohni, kterému propadl. Výsledkem je jeho projekt Nomadis a realizace Streetfood festivalu či koncepty kuchyní v Herbivoru, Biozahradě, Mamacoffee, Crossclubu. Vidět ho můžete v pořadu U stánku na Streamu, slyšet Ve vlastní šťávě na radiu Wave.

Další kurzy lektora/ky

10. 06. 2019

To nejlepší z Jeruzaléma!

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více