
Seafood - Davide Lagomarsino (ENG)
Šéfkuchař:
Davide Lagomarsino
Jaké je menu?
Plněné kalamáry se zeleným hráškem a rajčaty
Bramborové gnocchi plněné riccotou, mátou a krevetami
Flambovaný rybí bisque
Filet z tresky na bramborové slupce s citronem, hřebíčkem, bazalkou a mascarpone
+ vinné párování od Albarelo
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Italská kuchyně je tak krásně barevná a různorodá. A když k ní přidáme mnohaleté mezinárodní zkušenosti a nové metody, které má v repertoáru Davide, dlouholetý kamarád a kolega Riccarda, tak jsme pro vás vytvořili něco vyjímečného. Davide nejen splnil, ale totálně nás dostal svým talentem. My se nemůžeme dočkat, až nám všem ukáže další kousek Itálie z jeho pohledu. Těšit se můžete na delikátní rybí a mořské speciality. Vrhneme se na přípravu čerstvých plněných kalamár, budeme společně flambovat a naučíme se zapojovat krevety do tradičních italských jídel jako jsou gnocchi, vyzkoušíme si očistit a připravit čerstvou rybu a poté jí společně upravit do netradičních chutí.
Kurz bude probíhat v anglickém jazyce.

Davide Lagomarsino
Davide Lagomarsini je italský šéfkuchař a majitel restaurace Unica v Praze. Za svůj život procestoval pracovně kromě rodné Itálie také Španělsko, Anglii, Francii a Austrálii, kde se zdokonaloval ve svém umění. Hlavně během svého pobytu v Sydney se naučil i lásku k asijským jídlům - hlavně mořským plodům. Momentálně bude u nás pořádat kurzy vaření zaměřené především na nevšední úpravu rybích a mořských plodů.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Další volné kurzy

Japonsko a whisky Nikka
Jakub Horák
4 000 Kč

Masopustní koblihy s Maškrtnicí
Juliana Fischerová
3 800 Kč

Mexiko s Mexicali Mercado
Martin Polačko
3 800 Kč

Snídaně jako z La Bottega
Lukáš Pocnar
3 000 Kč

La Finestra představuje: maso
Lukáš Pocnar
4 200 Kč

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne
Martin Kortus
2 500 Kč

Surová Dcérka - Slovegán
Nikoleta Kováčová
4 100 Kč

Men in the kitchen
Martin Kortus
3 800 Kč