Seafood - Davide Lagomarsino (ENG)

Šéfkuchař: Davide Lagomarsino

Jaké je menu?

Plněné kalamáry se zeleným hráškem a rajčaty                

Bramborové gnocchi plněné riccotou, mátou a krevetami    

Flambovaný rybí bisque         

Filet z tresky na bramborové slupce s citronem, hřebíčkem, bazalkou a mascarpone

+ vinné párování od Albarelo

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Italská kuchyně je tak krásně barevná a různorodá. A když k ní přidáme mnohaleté mezinárodní zkušenosti a nové metody, které má v repertoáru Davide, dlouholetý kamarád a kolega Riccarda, tak jsme pro vás vytvořili něco vyjímečného. Davide nejen splnil, ale totálně nás dostal svým talentem.  My se nemůžeme dočkat, až nám všem ukáže další kousek Itálie z jeho pohledu. Těšit se můžete na delikátní rybí a mořské speciality.  Vrhneme se na přípravu čerstvých plněných kalamár, budeme společně flambovat a naučíme se zapojovat krevety do tradičních italských jídel jako jsou gnocchi, vyzkoušíme si očistit a připravit čerstvou rybu a poté jí společně upravit do netradičních chutí.

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 03. 04. 2023, 16:30 - 20:30

Volno

Davide Lagomarsino

Davide Lagomarsini je italský šéfkuchař a majitel restaurace Unica v Praze. Za svůj život procestoval pracovně kromě rodné Itálie také Španělsko, Anglii, Francii a Austrálii, kde se zdokonaloval ve svém umění. Hlavně během svého pobytu v Sydney se naučil i lásku k asijským jídlům - hlavně mořským plodům. Momentálně bude u nás pořádat kurzy vaření zaměřené především na nevšední úpravu rybích a mořských plodů.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Japonsko a whisky Nikka

Japonsko a whisky Nikka

Jakub Horák

4 000 Kč

Více

Masopustní koblihy s Maškrtnicí

Masopustní koblihy s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 800 Kč

Více

Mexiko s Mexicali Mercado

Mexiko s Mexicali Mercado

Martin Polačko

3 800 Kč

Více

Snídaně jako z La Bottega

Snídaně jako z La Bottega

Lukáš Pocnar

3 000 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Martin Kortus

2 500 Kč

Více

Surová Dcérka - Slovegán

Surová Dcérka - Slovegán

Nikoleta Kováčová

4 100 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 800 Kč

Více