České dezerty jako z Myšáka

Šéfkuchař: Lukáš Pohl

Jaké je menu?

Karamelový větrník

Pražská koule

Buchtičky se šodó

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Také padáte z myšáckého větrníku do mdlob? Je to sen! A při představě na jejich buchtičky se šodó se vám podlamují kolena? Tak to máte stejně jako my.

Šéfcukrář Lukáš Pohl vás provede kurzem na tyto skvělé české dezerty, které milujeme už od dětství. Naučí vás je připravit tak, že budou nezapomenutelné. Jiné recepty na ně už nebudete nikdy hledat. Lukáš dává tradičním receptům nový kabát, snaží se posouvat chuť, kvalitu i celou českou cukrařinu dál. Jak sám říká, cukrářská práce nejde urychlit, a na jeho sladkostech je to skutečně znát.

Během kurzu si osvojíte přípravu kynutého i odpalovaného těsta, naučíte se péct poctivé piškoty a připravíte si několik různých krémů. Pochopíte důležitost kvality vstupních surovin i domácí přípravu některých z nich. Bude to sladké jako z Myšáka.

Lukáš Pohl

Lukáše přivedla k cukrařině babička a my jí tak máme hodně za co vděčit. Dnes je to cukrář s obrovskými zkušenostmi, vášní k pečení, láskou k surovinám a hlavně touhou a energií dělat sladké stále lépe. Než Lukáš pomohl otevřít Hospodu od Ambiente v New Yorku, byl šéfcukrářem v Café Savoy i La Degustation Boheme Bourgeoise v Praze. V NY pak ještě vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě. Do Čech se vrátil až po sedmi letech, aby se stal šéfcukrářem Myšáka. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Novinky z DISHE

Novinky z DISHE

Jiří Janouch

3 600 Kč

Více