Nesnídejte jen ráno!

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Vejce benedikt v moderním pojetí
  • Vaječná omeleta na sladko
  • Vaječná omeleta na slano
  • French toast s javorovým sirupem
  • Výroba briošky

1 900 CZK včetně DPH za osobu

Přijďte do Laboratoria na luxusní snídani. Budete tak připraveni na náročný den, anebo na dlouhé lenošení. Základem budou různé varianty vajec v zajímavém provedení, připravíte si vejce Benedict, dva druhy omelet a naučíte se upéct si vlastní briošku. Menu je doplněno nabídkou džusů, čaje i kávy.

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

25. 09. 2018

Rum na talíři

12. 10. 2018

Ladies with cocktails in the kitchen

22. 10. 2018

Rum na talíři

05. 11. 2018

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Netradiční sushi

Netradiční sushi

Julek Surmaj

3 300 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více