Novinky z DISHE

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Předkrm / small dish: Robata Grill menu

Kuřecí Yakitori špízy s domácí Tare omáčkou 

Hovězí Rump Steak špíz s morkovým máslem 

Zeleninový špíz s shi-take houbami

Příloha ke špízům: domácí Achara salátek

Burger: B&P Burger - hovězí maso dvojitým sýrem, zauzenou vepřovou panenkou, slaninézou, medovou horčicí s jalapeňos a škvarečky špeku Guanciale 

Hranolky: Bistro hranolky s Gochujang omáčkou a koriandrem

Kimchi-slaw

3 600 Kč včetně DPH za osobu

S otevřením nové pobočky Dishe v Belgické 26, otevíráme i my nový kurz! Koncept nového Dish – fine burger bistro nás neskutečně baví. Můžete se těšit samozřejmě na burgery, ale i na rozšířené non-vegeterian menu. Zveme vás na upgrade menu šéfkuchaře Jirky Janoucha. Oblíbený kurz jeho vymazlených burgerů jsme osvěžili o šťavnatou nabídku pokrmů z grilu.

Tento kurz je inspirován tím nejlepším z nového Dishe. Je to sázka na jistotu. Kdo jednou ochutnal burgery z Dishe ví, že jsou dost návykové a Jirka vás jeden takový šťavnatý B&P burger naučí. Kromě něj se těšte na další parádní kombinace chutí v podobě hovězího Rump Steak špízu s morkovým máslem či na vyhlášené Bistro hranolky s Gochujang omáčkou a koriandrem.

Celé menu skvěle doplní piva z BeerGeeku, které bude prezentovat sama Olga Romanová.

Přijďte jej ochutnat!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Úterý, 03. 03. 2020, 16:30 - 20:30

Olga Romanová Obsazeno

Úterý, 28. 04. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky - zimní edice!

To nejlepší z Esky - zimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus
Olga Romanová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více