Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Šéfkuchař: Jan Albrecht
Marco Giampaoli

Jaké je menu?

Doutník Arturo Fuente Flor Fina 8 5 8 Naturalzákladní stavební kámen a nejprodávanšjší doutník společnosti 

Doutník s kamerunským tabákem řady Hamingway – Signature 

Doprovodné rumy budou:

Matusalem Gran Reserva 15 (Dominikánská Republika) 

Rum Shark Salto Angel Venezuela 2009  61,5% (Venezuela) 

Lazy Dodo XO Chronicles (Mauricius)

Appleton Estate 15 YO Black River Cask (Jamajka) 

Plantation Isle of Fiji (Fiji) 

Rum Nation Panama 18 (Panama) 

3 500 Kč včetně DPH za osobu

Vyzkoušejte exotické chutě tajemných doutníků v kombinaci rumů a koňaků s degustací z naší kuchyně v naší zahradě restaurace Aromi.

Tentokrát budeme v zahradě Aromi ochutnávat doutníky značky Arturo Fuente. Jedná se o jednu z nejvěhlasnějších společností z Dominikánské Republiky. Provedeme vás za doprovodu odborníka Jana Albrechta do tajemnství výroby a ochutnávek těch nejlepších doutníků. Ke každému doutníků ochutnáte jedinečné světové značky koňaků a rumů a Honza vás zasvětí do správného způsobu vychutnání těchto jedinečných destilátů v kombinaci s doutníky.

Postupně ochutnáme základní stavební kámen a nejprodávanšjší doutník společnosti - Arturo Fuente Flor Fina 8 5 8 Natural. 

A poté zajímavost s kamerunským tabákem doutník řady Hamingway – Signature.

Vrcholem kurzu bude servírovaná večeře od našeho šéfkuchaře Marca Giampaoli:

Telecí tatarák, lanýžová majonéza, nakládané houby shimeji

Jelení svíčková, dýňové pyré, roláda z kapusty, jus s tonka fazolí

Ochutnávka dezertů od našich domácích cukrářů

Milovníci doutníků, dobrého pití a jídla, těšíme se na vás!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 27. 09. 2023, 16:30 - 20:30

Volno

Jan Albrecht

Jan je především odborník na gastronomii a to v jak v oblasti prestižních rumů, doutníků, ale také je uznávaný sommeliér, který pracoval v těch nejprestižnějších podnicích v Praze. Doutníkům samotným se věnuje více než 15 let a je milovníkem kvalitních destilátů, vín a doutníků a aktivně se věnuje jejich párování. 

S intenzitou, jakou věnuje rumům, se zabývá i doutníky a rád navštěvuje jak destilerie, tak doutníkové "fakriku"- Nejlépe se cítil na tabákových platážích doutníkových značek Perdomo  Arturo Fuente.

A právě on pro Vás společně s naším šéfkuchařem z Aromi Marcem  připravil tento jedinečný kurz zaměřený na vaše chuťové pohárky v podobě párování doutníků s rumy a koňaky se specialitami z naší kuchyně.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Marco Giampaoli

Marco Giampaoli se vaření věnuje bezmála 10 let. Část jeho rodiny pochází z Itálie, nicméně Marco se narodil v České republice. Ke kuchyni měl velice blízko už jako malý kluk, hlavně k té italské. Za dobu své kariéry působil v kuchyních vyhlášených podniků, jako je Alcron, pracoval jako šéfkuchař restaurace Wine Food Market na Smíchově, jako sous chef restaurace Aromi, nějakou dobu vařil také v michelinských restauracích v Itálii, konkrétně v El Molin v Alto Adige, Il Portale v Lombardii a také v Římě v restauraci Al'Oro. Marco mimo jiné absolvoval také prestižní stáž v restauraci Gordon Ramsey v Londýně, která se už dvacet let pyšní třemi michelinskými hvězdami. V současné době působí jako soukromý kuchař, dělá kurzy vaření a soukromé eventy. 

Další kurzy lektora/ky

26. 09. 2023

Moderní italská kuchyně

04. 10. 2023

Servírovaná večeře s Plantation rumem

25. 10. 2023

Pasta Fresca!

16. 11. 2023

Chefs table s Marcem Giampaoli a vína z Bar Natural

Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Servírovaná večeře s Plantation rumem

Servírovaná večeře s Plantation rumem

Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli

4 000 Kč

Více

Kuře z Kro Kitchen

Kuře z Kro Kitchen

Vojtěch Václavík

4 000 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 800 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 800 Kč

Více

Burgery od Burgermana

Burgery od Burgermana

Petr Návrat

3 800 Kč

Více

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti

6 500 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více