Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

  • Chléb s obilnou kaší
  • Bagety
  • Ciabatty
  • a dost možná i pizza!

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Chléb II. je pro mírně a středně pokročilé domácí pekaře, kteří chtějí péct víc, než jen základní pšeničné a žitné chleby. Budeme si povídat o tom, co které zrno dělá a proč. Jak se dá zpracovat a jak ukočírovat českou mouku, abychom z ní dostali maximum - dokázali ji co možná nejvíce zavodnit a přitom neschytali chlebovou placku. Upečeme si chléb s obilnou kaší a bagety nebo ciabatty (a dost možná i pizzu!)

Na tento kurz můžete přivést své ratolesti, rádi se o ně postaráme. Prosím uveďte do poznámky počet dětí a věk.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 27. 11. 2018, 10:00 - 14:00

Volno

Středa, 06. 02. 2019, 10:00 - 14:00

Volno

Juliana Fischerová

Juliana je 25ti letá blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy

07. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

15. 01. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicou

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

Další podobné kurzy

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií

Indian home cooking se Sofií

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více