Pečení fantastického vánočního cukroví

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

- Tartaletka se slaným karamelem

- Tartufo nocciole

- Red Velvet lanýž

- Višňový išelský dortík

- Jsem Moravák!

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Budete si připadat jako v pohádce… vůně vanilky, kakaa, ořechů, kokosu, rumu a koření, klasická vánoční kombinace a tradiční vánoční aktivita – ano, pečení cukroví! Přijďte si zpříjemnit adventní čas do Laboratoria a užijte si pohodové pečení vánočního cukroví ve společnosti cukráře Martina Beránka z Dolce Passione, který pro vás vybral své oblíbené cukroví. Martin je opravdový mistr, pekl i pro velmi významné osobnosti a české prezidenty, takže budete v těch nejlepších rukou.

Pečení u nás v Laboratoriu vás bude bavit mnohem více než doma! S klidem můžete zapomenout na shánění ingrediencí na pečení v přeplněných supermarketech, protože vše budete mít připraveno. Stejně tak přemýšlení o tom, jaké druhy cukroví upéct, můžete bez obav hodit za hlavu, protože je vybral přímo cukrář Martin Beránek. Díky Martinovi vám navíc odpadne i stres z toho, že by se vám doma nemuselo cukroví povést, protože s Martinem se prostě povede vždy. A personál Laboratoria se postará o úklid celé kuchyně, no není to nádhera? Vy už si jen odnese své cukroví domů a můžete začít čekat na Ježíška.

Jaké cukroví si připravíte?

Připravili jsme si pro vás krásné recepty, které jsou vyzkoušené, chutnají božsky a jsou spojeny s tou pravou vánoční atmosférou. Bude to Tartaletka se slaným karamelem, Tartufo nocciole, Red Velvet lanýž, višňový išelský dortík a Jsem Moravák!

Přijďte si upéct vánoční cukroví s námi, každoročně jsou naše vánoční kurzy jedny z nejoblíbenějších kurzů vůbec. Pod vedením Martina Beránka vám to půjde samo…

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 10. 12. 2022, 10:00 - 14:00

Volno

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od roku 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy lektora/ky

10. 12. 2022

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Další volné kurzy

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Vánoční pečení s Kro bakery

Vánoční pečení s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Taro

Taro

Khanh Ta
Michal Černý

4 200 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Roman Paulus

5 000 Kč

Více

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|

Jidapha Wisutrattana

3 800 Kč

Více