Pečení fantastického vánočního cukroví

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

- Tartaletka se slaným karamelem

- Tartufo nocciole

- Red Velvet lanýž

- Višňový išelský dortík

- Jsem Moravák!

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Budete si připadat jako v pohádce… vůně vanilky, kakaa, ořechů, kokosu, rumu a koření, klasická vánoční kombinace a tradiční vánoční aktivita – ano, pečení cukroví! Přijďte si zpříjemnit adventní čas do Laboratoria a užijte si pohodové pečení vánočního cukroví ve společnosti cukráře Martina Beránka z Dolce Passione, který pro vás vybral své oblíbené cukroví. Martin je opravdový mistr, pekl i pro velmi významné osobnosti a české prezidenty, takže budete v těch nejlepších rukou.

Pečení u nás v Laboratoriu vás bude bavit mnohem více než doma! S klidem můžete zapomenout na shánění ingrediencí na pečení v přeplněných supermarketech, protože vše budete mít připraveno. Stejně tak přemýšlení o tom, jaké druhy cukroví upéct, můžete bez obav hodit za hlavu, protože je vybral přímo cukrář Martin Beránek. Díky Martinovi vám navíc odpadne i stres z toho, že by se vám doma nemuselo cukroví povést, protože s Martinem se prostě povede vždy. A personál Laboratoria se postará o úklid celé kuchyně, no není to nádhera? Vy už si jen odnese své cukroví domů a můžete začít čekat na Ježíška.

Jaké cukroví si připravíte?

Připravili jsme si pro vás krásné recepty, které jsou vyzkoušené, chutnají božsky a jsou spojeny s tou pravou vánoční atmosférou. Bude to Tartaletka se slaným karamelem, Tartufo nocciole, Red Velvet lanýž, višňový išelský dortík a Jsem Moravák!

Přijďte si upéct vánoční cukroví s námi, každoročně jsou naše vánoční kurzy jedny z nejoblíbenějších kurzů vůbec. Pod vedením Martina Beránka vám to půjde samo…

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od roku 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Jan Albrecht
Marco Giampaoli

3 500 Kč

Více

Servírovaná večeře s Plantation rumem

Servírovaná večeře s Plantation rumem

Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli

4 000 Kč

Více

Kuře z Kro Kitchen

Kuře z Kro Kitchen

Vojtěch Václavík

4 000 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 800 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 800 Kč

Více

Burgery od Burgermana

Burgery od Burgermana

Petr Návrat

3 800 Kč

Více

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti

6 500 Kč

Více