
Pečení fantastického vánočního cukroví
Šéfkuchař:
Martin Beránek
Jaké je menu?
- Tartaletka se slaným karamelem
- Tartufo nocciole
- Red Velvet lanýž
- Višňový išelský dortík
- Jsem Moravák!
3 300 Kč včetně DPH za osobu
Budete si připadat jako v pohádce… vůně vanilky, kakaa, ořechů, kokosu, rumu a koření, klasická vánoční kombinace a tradiční vánoční aktivita – ano, pečení cukroví! Přijďte si zpříjemnit adventní čas do Laboratoria a užijte si pohodové pečení vánočního cukroví ve společnosti cukráře Martina Beránka z Dolce Passione, který pro vás vybral své oblíbené cukroví. Martin je opravdový mistr, pekl i pro velmi významné osobnosti a české prezidenty, takže budete v těch nejlepších rukou.
Pečení u nás v Laboratoriu vás bude bavit mnohem více než doma! S klidem můžete zapomenout na shánění ingrediencí na pečení v přeplněných supermarketech, protože vše budete mít připraveno. Stejně tak přemýšlení o tom, jaké druhy cukroví upéct, můžete bez obav hodit za hlavu, protože je vybral přímo cukrář Martin Beránek. Díky Martinovi vám navíc odpadne i stres z toho, že by se vám doma nemuselo cukroví povést, protože s Martinem se prostě povede vždy. A personál Laboratoria se postará o úklid celé kuchyně, no není to nádhera? Vy už si jen odnese své cukroví domů a můžete začít čekat na Ježíška.
Jaké cukroví si připravíte?
Připravili jsme si pro vás krásné recepty, které jsou vyzkoušené, chutnají božsky a jsou spojeny s tou pravou vánoční atmosférou. Bude to Tartaletka se slaným karamelem, Tartufo nocciole, Red Velvet lanýž, višňový išelský dortík a Jsem Moravák!
Přijďte si upéct vánoční cukroví s námi, každoročně jsou naše vánoční kurzy jedny z nejoblíbenějších kurzů vůbec. Pod vedením Martina Beránka vám to půjde samo…

Martin Beránek
Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od roku 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně
Marco Giampaoli
3 300 Kč

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Servírovaná večeře s Plantation rumem
Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli
4 000 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Gin menu
Martin Kortus
3 800 Kč

Burgery od Burgermana
Petr Návrat
3 800 Kč

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)
Stefano Ciotti
6 500 Kč