Pečení vánočního cukroví

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

Vanilkové rohlíčky
Ořechy plněné máslovým krémem
Ischelské dortíčky
Domácí Raffaelo
Corn hrudky

2 900 Kč včetně DPH za osobu

Vůně vanilky, kakaa, ořechů, kokosu, rumu a koření, to bude kurz věnovaný vánočnímu cukroví. Pohodové pečení v dobré společnosti, které vás bude bavit o to víc, protože vám odpadnou klasické starosti jako je nákup ingrediencí, lámání si hlavy nad recepty a stres, zda se to vše povede a bude vypadat a chutnat, jak jste si vysnili či úklid celé kuchyně, kvůli kterým se řada z vás do pečení nepouští s nadšením. Pečení cukroví v Laboratoriu je vždy nesmírná pohoda, pod vedením profesionálních kuchařů vám to půjde samo.

Připravili  jsme si pro vás krásné recepty, které jsou léty ozkoušené, chutnají sladce a máme je spojeny s tou pravou vánoční atmosférou. Na kurzu vás naučíme nestárnoucí klasiku jako křehoučké vanilkové rohlíčky, ořechy plněné máslovým krémem, oblíbené ischelské dortíčky natřené ořechovým punčem, domácí kokosové Raffaelo a karamelovo- mandlové corn hrudky.

Přijďte si upéct vánoční cukroví s námi, každoročně jsou naše vánoční kurzy jedny z nejoblíbenějších kurzů vůbec.

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto.V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více