Pečení vánočního cukroví

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

Mandlová tartaletka

Bounty tyčinka

Perníkové srdce s pomerančem

Red Velvet lanýž

Tropická kostka

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Vůně vanilky, kakaa, ořechů, kokosu, rumu a koření, to bude kurz věnovaný vánočnímu cukroví. Pohodové pečení v dobré společnosti, které vás bude bavit o to víc, protože vám odpadnou klasické starosti jako je nákup ingrediencí, lámání si hlavy nad recepty a stres, zda se to vše povede a bude vypadat a chutnat, jak jste si vysnili či úklid celé kuchyně, kvůli kterým se řada z vás do pečení nepouští s nadšením. Pečení cukroví v Laboratoriu je vždy nesmírná pohoda, pod vedením profesionálních kuchařů vám to půjde samo.

Připravili  jsme si pro vás krásné recepty, které jsou léty ozkoušené, chutnají sladce a máme je spojeny s tou pravou vánoční atmosférou.

Přijďte si upéct vánoční cukroví s námi, každoročně jsou naše vánoční kurzy jedny z nejoblíbenějších kurzů vůbec.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 11. 12. 2021, 10:00 - 14:00

Obsazeno

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od roku 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy lektora/ky

11. 12. 2021

Pečení vánočního cukroví II.

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více