Pečení vánočního cukroví

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

  • Vanilkové rohlíčky
  • Ořechy plněné máslovým krémem
  • Ischelské dortíčky
  • Domácí Raffaelo
  • Corn hrudky

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Vůně vanilky, kakaa, ořechů, kokosu, rumu a koření, to bude kurz věnovaný vánočnímu cukroví. Pohodové pečení v dobré společnosti, které vás bude bavit o to víc, protože vám odpadnou klasické starosti jako je nákup ingrediencí, lámání si hlavy nad recepty a stres, zda se to vše povede a bude vypadat a chutnat, jak jste si vysnili či úklid celé kuchyně, kvůli kterým se řada z vás do pečení nepouští s nadšením. Pečení cukroví v Laboratoriu je vždy nesmírná pohoda, pod vedením profesionálních kuchařů vám to půjde samo.

Připravili  jsme si pro vás krásné recepty, které jsou léty ozkoušené, chutnají sladce a máme je spojeny s tou pravou vánoční atmosférou. Na kurzu vás naučíme nestárnoucí klasiku jako křehoučké vanilkové rohlíčky, ořechy plněné máslovým krémem, oblíbené ischelské dortíčky natřené ořechovým punčem, domácí kokosové Raffaelo a karamelovo- mandlové corn hrudky.

Přijďte si upéct vánoční cukroví s námi, každoročně jsou naše vánoční kurzy jedny z nejoblíbenějších kurzů vůbec.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 01. 12. 2018, 10:00 - 14:00

Volno

Neděle, 02. 12. 2018, 10:00 - 14:00

Volno

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. Později se zúčastnil školení pro cukráře v hotelu Marriott Praha. V roce 2008 pak nastoupil na pozici cukráře do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem z portfolia La Collezione – La Bottega di Finestra v Praze a následně s restaurací Il Mercato v Brně. Martin měl také možnost péct pro velmi významné osobnosti, například prezidenty České republiky.

Další kurzy

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví II.

Další podobné kurzy

Literární večer s Maurizio Silvestri a vinařem Stefano Amerighi

Literární večer s Maurizio Silvestri a vinařem Stefano Amerighi

Flemming Laugesen

290 CZK

Více

Italské těstoviny podle Riccarda

Italské těstoviny podle Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

Hugova jehněčí slavnost

Hugova jehněčí slavnost

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více