Pečení vánočního cukroví II.

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

Tartaletka Slaný karamel

Tartufo nocciole (Lískooříškový lanýž)

Perníkové kolečko s rumem a meruňkami

Baci di cocco (Polibek kokosu)

Brusinkové marokánky

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Jestliže některý z kurzů chutná jako tradiční české Vánoce, pak je to právě kurz Martina Beránka věnovaný vánočnímu cukroví.
Zveme vás na příjemné vánoční pečení, na návrat do dětství, domů, tam kde voní vanilka, lískové oříšky, sušené ovoce, pomerančová, citronová kůra a skořice. Kurz je určen pro všechny milovníky sladkého pečení, pro úplné začátečníky i pokročilé.  
Atmosféra kurzu bude velmi příjemná, rozhodně zapomenete na vánoční shon. Nadělte si pod stromeček předčasný sladký dárek, který všichni ocení už během svátků. Přijďte na náš vánoční  kurz. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 11. 12. 2021, 16:00 - 20:00

Obsazeno

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od roku 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy lektora/ky

11. 12. 2021

Pečení vánočního cukroví

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více