Pečení vánočního cukroví II.

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

  • Oválky s vaječným koňakem
  • Linecká kolečka
  • Košíčky Isidor
  • Nosislavské hrudky

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Jestliže některý z kurzů chutná jako tradiční české Vánoce, pak je to právě kurz Davida Beránka věnovaný vánočnímu cukroví. Přijďte si s na náš kurz upéct neskutečně voňavé a chutné domácí cukroví dle klasických receptů, takové, jaké známe z dětství od svých babiček.
Zveme vás na příjemné vánoční pečení, na návrat do dětství, domů, tam kde voní vanilka, lískové oříšky, sušené ovoce, pomerančová, citronová kůra a skořice. Kurz je určen pro všechny milovníky sladkého pečení, pro úplné začátečníky i pokročilé.  Upečeme si linecká kolečka, oválky s vaječným koňakem nebo třeba košíčky Isidor.
Atmosféra kurzu bude velmi příjemná, rozhodně zapomenete na vánoční shon. Nadělte si pod stromeček předčasný sladký dárek, který všichni ocení už během svátků. Přijďte na náš vánoční  kurz. 

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto.V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Servírovaná íránská večeře (ENG)

Servírovaná íránská večeře (ENG)

Yasmin Keshmiri Hejduk

2 500 CZK

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 CZK

Více

Nejoblíbenější italské recepty

Nejoblíbenější italské recepty

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Do Francie s Martinem

Do Francie s Martinem

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Letní kurz grilování

Letní kurz grilování

Martin Kortus

3 500 CZK

Více