Pečení vánočního cukroví II.

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

  • Oválky s vaječným koňakem
  • Linecká kolečka
  • Košíčky Isidor
  • Nosislavské hrudky

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Jestliže některý z kurzů chutná jako tradiční české Vánoce, pak je to právě kurz Davida Beránka věnovaný vánočnímu cukroví. Přijďte si s na náš kurz upéct neskutečně voňavé a chutné domácí cukroví dle klasických receptů, takové, jaké známe z dětství od svých babiček.
Zveme vás na příjemné vánoční pečení, na návrat do dětství, domů, tam kde voní vanilka, lískové oříšky, sušené ovoce, pomerančová, citronová kůra a skořice. Kurz je určen pro všechny milovníky sladkého pečení, pro úplné začátečníky i pokročilé.  Upečeme si linecká kolečka, oválky s vaječným koňakem nebo třeba košíčky Isidor.
Atmosféra kurzu bude velmi příjemná, rozhodně zapomenete na vánoční shon. Nadělte si pod stromeček předčasný sladký dárek, který všichni ocení už během svátků. Přijďte na náš vánoční  kurz. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 01. 12. 2018, 16:00 - 20:00

Volno

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. Později se zúčastnil školení pro cukráře v hotelu Marriott Praha. V roce 2008 pak nastoupil na pozici cukráře do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem z portfolia La Collezione – La Bottega di Finestra v Praze a následně s restaurací Il Mercato v Brně. Martin měl také možnost péct pro velmi významné osobnosti, například prezidenty České republiky.

Další kurzy

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

02. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

Další podobné kurzy

Chřestová sezóna je tady!

Chřestová sezóna je tady!

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Jarní masové recepty

Jarní masové recepty

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více

Veganské menu

Veganské menu

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 CZK

Více