Pečení vánočního cukroví II.

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

  • Oválky s vaječným koňakem
  • Linecká kolečka
  • Košíčky Isidor
  • Nosislavské hrudky

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Jestliže některý z kurzů chutná jako tradiční české Vánoce, pak je to právě kurz Davida Beránka věnovaný vánočnímu cukroví. Přijďte si s na náš kurz upéct neskutečně voňavé a chutné domácí cukroví dle klasických receptů, takové, jaké známe z dětství od svých babiček.
Zveme vás na příjemné vánoční pečení, na návrat do dětství, domů, tam kde voní vanilka, lískové oříšky, sušené ovoce, pomerančová, citronová kůra a skořice. Kurz je určen pro všechny milovníky sladkého pečení, pro úplné začátečníky i pokročilé.  Upečeme si linecká kolečka, oválky s vaječným koňakem nebo třeba košíčky Isidor.
Atmosféra kurzu bude velmi příjemná, rozhodně zapomenete na vánoční shon. Nadělte si pod stromeček předčasný sladký dárek, který všichni ocení už během svátků. Přijďte na náš vánoční  kurz. 

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto. Později se zúčastnil školení pro cukráře v hotelu Marriott Praha. V roce 2008 pak nastoupil na pozici cukráře do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem z portfolia La Collezione – La Bottega di Finestra v Praze a následně s restaurací Il Mercato v Brně. Martin měl také možnost péct pro velmi významné osobnosti, například prezidenty České republiky.

Další kurzy

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 01. 2019

Rum na talíři

05. 02. 2019

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

06. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

06. 02. 2019

Frankieho božská pizza

07. 02. 2019

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Další podobné kurzy

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Flemming Laugesen

1 950 CZK

Více

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Riccardo Lucque

4 900 CZK

Více

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Netradiční sushi

Netradiční sushi

Julek Surmaj

3 300 CZK

Více

To pravé thajské curry

To pravé thajské curry

Sofia Smith

2 500 CZK

Více

Sladké raw pokušení

Sladké raw pokušení

Jaroslav Pochop

2 500 CZK

Více