Pečení vánočního cukroví II.

Šéfkuchař: Martin Beránek

Jaké je menu?

Tartaletka Slaný karamel

Tartufo nocciole (Lískooříškový lanýž)

Perníkové kolečko s rumem a meruňkami

Baci di cocco (Polibek kokosu)

Brusinkové marokánky

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Jestliže některý z kurzů chutná jako tradiční české Vánoce, pak je to právě kurz Martina Beránka věnovaný vánočnímu cukroví.
Zveme vás na příjemné vánoční pečení, na návrat do dětství, domů, tam kde voní vanilka, lískové oříšky, sušené ovoce, pomerančová, citronová kůra a skořice. Kurz je určen pro všechny milovníky sladkého pečení, pro úplné začátečníky i pokročilé.  
Atmosféra kurzu bude velmi příjemná, rozhodně zapomenete na vánoční shon. Nadělte si pod stromeček předčasný sladký dárek, který všichni ocení už během svátků. Přijďte na náš vánoční  kurz. 

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto.V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více