Pekař nepeče jen housky

Šéfkuchař: Xavier Carchenilla

Jaké je menu?

Tradiční francouzská bageta

Nostalgický loupák

Italská Focaccia

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Přemýsleli jste někdy nad tím, jak posunout své snídaně na další level? Nebo chcete jen zaručený recept na to nejlepší a nejkřupavější pečivo, které si zvládnete upéct sami doma?

Během tohoto kurzu zavítáme do světa pekařiny s vyhledávaným specialistou na croissanty, profi cukrářem a pekařem Xavierem, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Společně si připravíme tradiční francouzskou bagetu, loupák a italskou foccaciu.

Xavier Vás provede základy správného pečení, od zadělání těsta/kvásku, naučí vás techniku na práci s těstem a předá své tipy a triky k tomu, jak si upéct to nejlepší pečivo u Vás doma.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 29. 01. 2022, 10:00 - 14:30

Volno

Xavier Carchenilla

Xavier je známý pâtissier a gurmán, jehož jméno se skloňuje s francouzskou, ale hlavně s poctivou cukrařinou. Kdo ochutnal Xaviera Croissanty, dezerty a pečivo ve vyhlášených pražských podnicích, už ví, jaká se v nich nachází hloubka znalostí, zkušeností a vášně. Jako profesionální cukrář započal svou dráhu hned po specializovaných studiích cukrařiny ve Francii a ve Španělsku. Své pevné základy pak prohloubil v Michelin restauracích, v luxusních hotelech, známých cukrárnách a pekárnách ve Francii, Španělsku, Londýně, na Novém Zélandu a v Čechách. Nyní učí základy cukrařiny všechny nadšence ve svém vzdělávacím projektu Sweet Flow.

Další kurzy lektora/ky

12. 02. 2022

Sweet Flow odpaluje těsto

12. 03. 2022

Čokoládový dort pro každou příležitost

Další volné kurzy

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

Více

Seafood a Champagne s Riccardem

Seafood a Champagne s Riccardem

Riccardo Lucque

3 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více