Servírovaná večeře s Plantation rumem

Šéfkuchař: Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli

Jaké je menu?

Amuse bouche

Rocher z hovězí oháňky, majonéza s rumem Plantation Stiggins'Fancy Pineapple
PLANTATION STIGGINŚ FANCY PINEAPPLE

Parfait z drůbežích jater, hruška, želé z rumu Plantation XO 20th Anniversary
PLANTATION XO 20th ANNIVERSARY

Steak Rosini, bramborové pyré, divoká brokolice, omáčka s rumem Plantation Guyana 2007 Under the Sea
PLANTATION ORIGINAL DARK

Piňa Colada, kokosová panna cotta,  ananas, Plantation Stiggings'Fancy Smoky Formula
PLANTATION BLACK CASK

4 000 Kč včetně DPH za osobu

Nechte si naservírovat jedinečné menu od našeho Marca - šéfkuchaře Aromi, který Vám s péčí a láskou připravila jedinečná jídla v kombinaci s degustací rumů z řady La Plantation!

Přijměte tedy pozvání na servírovanou večeři doprovázenou přednáškou a ochutnávkou z toho nejlepšího z této řady rumů. Marco Vám postupně bude s výkladem servírovat menu, kdy ke každému chodu bude také odborné představení a ochutnávka z La Plantation.

Během této speciální pop up večeře vás vším zmíněným provedeme. Právě společná večeře je zábavnou i společenskou příležitostí, jak se o těchto rumech a jídle  dozvědět mnohem více.

Moc se na Vás těšíme!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 04. 10. 2023, 16:30 - 20:30

Volno

Lukáš Hanzl

Lukáš Hanzl je profesionální barman a rumový expert, který má mnohaletou mixologickou praxi z různých koutů republiky. 

Pracoval jako barman ve slavném pražském Tretter's New York Bar, kde se za své 14leté působení vypracoval z barbacka na manažera podniku.

Dnes ho nejčastěji potkáte jako přednášejícího na degustacích se skleničkou v jedné ruce a doutníkem v druhé. 

Několik let se intezivně věnoval jako brand ambassador rumu Diplomatico a úspěšně ho pomáhal dostat do popředí na české rumové scéně. Dnes se věnuje širšímu portfoliu rumových značek, ale největší zalíbení našel v rozmanitých rumech Plantation. 

Lukáš při degustacích rád dokazuje, že popíjení kvalitního rumu je skutečný gastronomický zážitek. Gastronomii má totiž v krvi - jeho tátat byl kuchař a sám se vyučil v oboru kuchař-číšník. Krátce po vyučení se ale na kurzu barmanství setkal s Milošem Tretterem a jeho život dostal zcela nový směr. Svět koktejlů a luxusních nápojů Lukáše zcela pohltil a doposud nepustil. 

Lukáš o své cestě k rumům říká: "Kategorie rumu je tak rozmanitá, že si v ní každý najde svého favorita. A cesta je krásná a dlouhá. Já už svého našel a rád vám pomohu najít toho vašeho. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Marco Giampaoli

Marco Giampaoli se vaření věnuje bezmála 10 let. Část jeho rodiny pochází z Itálie, nicméně Marco se narodil v České republice. Ke kuchyni měl velice blízko už jako malý kluk, hlavně k té italské. Za dobu své kariéry působil v kuchyních vyhlášených podniků, jako je Alcron, pracoval jako šéfkuchař restaurace Wine Food Market na Smíchově, jako sous chef restaurace Aromi, nějakou dobu vařil také v michelinských restauracích v Itálii, konkrétně v El Molin v Alto Adige, Il Portale v Lombardii a také v Římě v restauraci Al'Oro. Marco mimo jiné absolvoval také prestižní stáž v restauraci Gordon Ramsey v Londýně, která se už dvacet let pyšní třemi michelinskými hvězdami. V současné době působí jako soukromý kuchař, dělá kurzy vaření a soukromé eventy. 

Další kurzy lektora/ky

26. 09. 2023

Moderní italská kuchyně

27. 09. 2023

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

25. 10. 2023

Pasta Fresca!

16. 11. 2023

Chefs table s Marcem Giampaoli a vína z Bar Natural

Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Jan Albrecht
Marco Giampaoli

3 500 Kč

Více

Kuře z Kro Kitchen

Kuře z Kro Kitchen

Vojtěch Václavík

4 000 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 800 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 800 Kč

Více

Burgery od Burgermana

Burgery od Burgermana

Petr Návrat

3 800 Kč

Více

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti

6 500 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více