
Servírovaná večeře s Plantation rumem
Šéfkuchař:
Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli
Jaké je menu?
Amuse bouche
Rocher z hovězí oháňky, majonéza s rumem Plantation Stiggins'Fancy Pineapple
PLANTATION STIGGINŚ FANCY PINEAPPLE
Parfait z drůbežích jater, hruška, želé z rumu Plantation XO 20th Anniversary
PLANTATION XO 20th ANNIVERSARY
Steak Rosini, bramborové pyré, divoká brokolice, omáčka s rumem Plantation Guyana 2007 Under the Sea
PLANTATION ORIGINAL DARK
Piňa Colada, kokosová panna cotta, ananas, Plantation Stiggings'Fancy Smoky Formula
PLANTATION BLACK CASK
4 000 Kč včetně DPH za osobu
Nechte si naservírovat jedinečné menu od našeho Marca - šéfkuchaře Aromi, který Vám s péčí a láskou připravila jedinečná jídla v kombinaci s degustací rumů z řady La Plantation!
Přijměte tedy pozvání na servírovanou večeři doprovázenou přednáškou a ochutnávkou z toho nejlepšího z této řady rumů. Marco Vám postupně bude s výkladem servírovat menu, kdy ke každému chodu bude také odborné představení a ochutnávka z La Plantation.
Během této speciální pop up večeře vás vším zmíněným provedeme. Právě společná večeře je zábavnou i společenskou příležitostí, jak se o těchto rumech a jídle dozvědět mnohem více.
Moc se na Vás těšíme!

Lukáš Hanzl
Lukáš Hanzl je profesionální barman a rumový expert, který má mnohaletou mixologickou praxi z různých koutů republiky.
Pracoval jako barman ve slavném pražském Tretter's New York Bar, kde se za své 14leté působení vypracoval z barbacka na manažera podniku.
Dnes ho nejčastěji potkáte jako přednášejícího na degustacích se skleničkou v jedné ruce a doutníkem v druhé.
Několik let se intezivně věnoval jako brand ambassador rumu Diplomatico a úspěšně ho pomáhal dostat do popředí na české rumové scéně. Dnes se věnuje širšímu portfoliu rumových značek, ale největší zalíbení našel v rozmanitých rumech Plantation.
Lukáš při degustacích rád dokazuje, že popíjení kvalitního rumu je skutečný gastronomický zážitek. Gastronomii má totiž v krvi - jeho tátat byl kuchař a sám se vyučil v oboru kuchař-číšník. Krátce po vyučení se ale na kurzu barmanství setkal s Milošem Tretterem a jeho život dostal zcela nový směr. Svět koktejlů a luxusních nápojů Lukáše zcela pohltil a doposud nepustil.
Lukáš o své cestě k rumům říká: "Kategorie rumu je tak rozmanitá, že si v ní každý najde svého favorita. A cesta je krásná a dlouhá. Já už svého našel a rád vám pomohu najít toho vašeho.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány

Marco Giampaoli
Marco Giampaoli se vaření věnuje bezmála 10 let. Část jeho rodiny pochází z Itálie, nicméně Marco se narodil v České republice. Ke kuchyni měl velice blízko už jako malý kluk, hlavně k té italské. Za dobu své kariéry působil v kuchyních vyhlášených podniků, jako je Alcron, pracoval jako šéfkuchař restaurace Wine Food Market na Smíchově, jako sous chef restaurace Aromi, nějakou dobu vařil také v michelinských restauracích v Itálii, konkrétně v El Molin v Alto Adige, Il Portale v Lombardii a také v Římě v restauraci Al'Oro. Marco mimo jiné absolvoval také prestižní stáž v restauraci Gordon Ramsey v Londýně, která se už dvacet let pyšní třemi michelinskými hvězdami. V současné době působí jako soukromý kuchař, dělá kurzy vaření a soukromé eventy.
Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně
Marco Giampaoli
3 300 Kč

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Gin menu
Martin Kortus
3 800 Kč

Burgery od Burgermana
Petr Návrat
3 800 Kč

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)
Stefano Ciotti
6 500 Kč

La Finestra představuje: maso
Lukáš Pocnar
4 200 Kč