Plody moře s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Výběr syrových plodů moře se zeleninou
Taglierini s vývarem z mušlí
Saltimbocca z Mořského ďasa, citronový bramborový krém
Profiterolky s čokoládovou glazurou

3 700 Kč včetně DPH za osobu

Moře má mnoho tváří, výběr z nich by Vám rád Riccardo představil na svém novém kurzu mořských plodů. Hlavním záměrem tohoto kurzu je představení opravdové esence a podstaty mořských plodů.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

28. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

30. 05. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více