Plody moře s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Výběr syrových plodů moře se zeleninou
  • Taglierini s vývarem z mušlí
  • Saltimbocca z Mořského ďasa, citronový bramborový krém
  • Profiterolky s čokoládovou glazurou

3 700 CZK včetně DPH za osobu

Moře má mnoho tváří, výběr z nich by Vám rád Riccardo představil na svém novém kurzu mořských plodů. Hlavním záměrem tohoto kurzu je představení opravdové esence a podstaty mořských plodů.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

26. 03. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

15. 04. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

10. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další podobné kurzy

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Nejoblíbenější italské recepty

Nejoblíbenější italské recepty

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Do Francie s Martinem

Do Francie s Martinem

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více