Podzimní polévky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Dýňová polévka
Bramborový krém s houbami
Polévka z bílých fazolí se salsicciou
MInestrone

1 900 Kč včetně DPH za osobu

Co může být lepšího na zahřátí než polévka? 
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz! 
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

17. 05. 2019

Men in the kitchen ENG

04. 06. 2019

Rum na talíři

12. 06. 2019

Men in the kitchen

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více