
Podzimní polévky
Šéfkuchař: Martin Kortus
Jaké je menu?
- Dýňová polévka
- Bramborový krém s houbami
- Polévka z bílých fazolí se salsicciou
- MInestrone
1 900 CZK včetně DPH za osobu
Co může být lepšího na zahřátí než polévka?
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz!
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další kurzy
Další podobné kurzy

Tapas - Španělská inspirace
Michal Hromas
3 000 CZK

Příprava čerstvých těstovin
Riccardo Lucque
3 300 CZK

Těstoviny - základ Itálie (ENG)
Riccardo Lucque
3 300 CZK

Tuňák od A do Z
Riccardo Lucque
3 500 CZK

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)
Sofia Smith
3 300 CZK

Nesnídejte jen ráno!
Martin Kortus
1 900 CZK

Sladké raw pokušení
Jaroslav Pochop
2 500 CZK

Italské klasiky (ENG)
Riccardo Lucque
3 300 CZK