Podzimní polévky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Dýňová polévka
Bramborový krém s houbami
Polévka z bílých fazolí se salsicciou
MInestrone

1 900 Kč včetně DPH za osobu

Co může být lepšího na zahřátí než polévka? 
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz! 
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

13. 09. 2019

Rum na talíři

16. 09. 2019

Men in the kitchen

07. 10. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

18. 10. 2019

Men in the kitchen

21. 10. 2019

Ve stylu Grand Marnier

01. 11. 2019

Rum na talíři

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Tajemství chutí a vůní Asie

Tajemství chutí a vůní Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více