Podzimní polévky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Dýňová polévka
  • Bramborový krém s houbami
  • Polévka z bílých fazolí se salsicciou
  • MInestrone

1 900 CZK včetně DPH za osobu

Co může být lepšího na zahřátí než polévka? 
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz! 
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

26. 02. 2019

Men in the kitchen

18. 03. 2019

Rum na talíři

05. 04. 2019

Men in the kitchen

08. 04. 2019

Do Francie s Martinem

16. 04. 2019

Rum na talíři

25. 04. 2019

Ve stylu Grand Marnier

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

Další podobné kurzy

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Tuňák od A do Z

Tuňák od A do Z

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Sladké raw pokušení

Sladké raw pokušení

Jaroslav Pochop

2 500 CZK

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více