Podzimní polévky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Dýňová polévka
  • Bramborový krém s houbami
  • Polévka z bílých fazolí se salsicciou
  • MInestrone

1 900 CZK včetně DPH za osobu

Co může být lepšího na zahřátí než polévka? 
Polévky milujeme a tak jsme se jim rozhodli věnovat celý jeden kurz! 
Slibujeme, že tyhle polévky se stanou favority ve vašem kuchařském repertoáru!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

25. 09. 2018

Rum na talíři

12. 10. 2018

Ladies with cocktails in the kitchen

22. 10. 2018

Rum na talíři

05. 11. 2018

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Tuňák v hlavní roli

Tuňák v hlavní roli

Riccardo Lucque

3 900 CZK

Více

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

La Finestra představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

La Finestra představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více