Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Dýňovo-bramborové noky s krémovou omáčkou z gorgonzoly

Čokoládové profiterolky

490 Kč včetně DPH za osobu

Přicházíme s online kurzy vaření! Chceme být s vámi v kontaktu, společně si zavařit, sdílet labužnické chvíle, ale taky inspirovat a dát tipy na to, jak vaření v dnešní době nejen zvládnout, ale prostě si ho užít!

Na tomto kurzu budete vařit s naším Riccardem! Riccardo Lucque si pro vás připravil 2 recepty z Itálie, které provoní váš domov. 

Uvaříme si dýňovo bramborové noky se smetanovou omáčkou z gorgonzoly k tomu oblíbený dezert čokoládové profitelrolky.

POPIS ONLINE KURZU VAŘENÍ

Tento kurz probíhá v angličtině.

Naše online kurzy vaření probíhají pomocí aplikace Zoom přímo ve vašich kuchyních. 

Po zaplacení kurzu obdržíte:

  • odkaz, kde se kurz bude konat
  • manuál, který zabezpečí vaše snadné přihlášení
  • seznam surovin pro přípravu jídel
  • seznam nádobí a příslušenství, které budete potřebovat

Na kurzu si pak společně s naším lektorem připravíte tříchodové menu. Lektor vždy nejdříve stručně popíše postup, který vás bude čekat a pak společně s vámi jídla uvaří. Protože chceme, abyste si z online kurzů odnesli co nejvíce, jsme tu pro jakýkoli váš dotaz, připomínku nebo i jen prosbu o zpomalení nebo zopakování. Z nové  formy kurzu nemusíte mít obavy, vyzkoušeli jsme si to se svými babičkami a zvládly to levou zadní!

Po kurzu vám pak pošleme i receptury k jídlům, které jsme si společně uvařili. Protože s online kurzy teprve začínáme, budeme moc rádi, pokud nám po jeho skončení napíšete zpětnou vazbu.

 

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

14. 12. 2020

Ryby a mořské plody (ENG)

21. 01. 2021

Riccardova Itálie (ENG)

01. 02. 2021

Ryby a mořské plody (ENG)

17. 02. 2021

Ryby a mořské plody (ENG)

Další volné kurzy

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Balíček Sůl nad zlato

Balíček Sůl nad zlato

Ježíšek

1 850 Kč

Více

Masterclass s Riccardem Lucque

Masterclass s Riccardem Lucque

Ježíšek

990 Kč

Více

Zástěra Laboratorio

Zástěra Laboratorio

Ježíšek

499 Kč

Více

Kuchařka

Kuchařka "Italská" Riccarda Lucqueho s podpisem

Ježíšek

449 Kč

Více

Voucher na kurz vaření

Voucher na kurz vaření

Ježíšek

3 300 Kč

Více