Riccardova Itálie (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Zeleninové minestrone podle Riccardovy maminky s bazalkovým pestem

Lilková parmigiana s rajčatovou omáčkou

Bramborové gnocchi s hovězím ragú

Telecí saltimbocca s bramborovým krémem a brokolicí

Karamelizovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou

 

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Viva l'Italia. Ta pravá Itálie v podání Riccarda, který vás naučí ty nejoblíbenější recepty italské kuchyně. Zažijete autentickou atmosféru a vychutnáte si "La semplicità in cucina", jednoduchost italské kuchyně v celé její kráse. To vše na jednom kurzu.  

Čeká vás nekonečně dobré menu - telecí saltimbocca, likovová parmigiana, polévka minestrone a na závěr karamelizovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou.

Toto menu je sbírkou toho nejlepšího, co italská kuchyně nabízí. Je návratem ke kořenům. Dali jsme hlavy dohromady a shodli se na tom, že toto je přesně ta Itálie, kterou všichni milujeme a k níž se rádi vracíme. Všichni si občas rádi zajdeme na netradiční, moderní jídlo nebo za fine diningem, ale nakonec jsou našemu srdci stejně nejbližší tyto obyčejné, tradiční až nesmyslně dobré recepty.

Riccardo se při představě tohoto kurzu totálně nadchl a netradičně připravil dokonce pětichodové menu. Máte se na co těšit! Nenaučíte se ale jen pět receptů a neobjevíte jen poklady rodiny Lucque. Na kurzu si osvojíte nespočet technik a základních příprav, které využijete při jakémkoliv vaření doma.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE!​

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 19. 06. 2020, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Pátek, 26. 06. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

11. 05. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Vaříme s Martinem I (ONLINE)

Vaříme s Martinem I (ONLINE)

Martin Kortus

330 Kč

Více

Vaříme s Martinem II (ONLINE)

Vaříme s Martinem II (ONLINE)

Martin Kortus

330 Kč

Více

Vaříme s Martinem bez masa (ONLINE)

Vaříme s Martinem bez masa (ONLINE)

Martin Kortus

330 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Lelí’s cupcakes

Lelí’s cupcakes

Lenka Hnidáková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více