Riccardův Chef’s Table s lanýži

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Amuse bouche s lanýži

Smažené vejce, uzená brambora a lanýže

Risotto s bílými lanýži a telecím tatarákem

Ravioly plněné morkovou kostí, černým lanýžem a pecorino vývarem

Pomalu vařená telecí líčka, lanýž, polenta a divoká brokolice

Claudio Corallo společně s Gianni Frasi

5 000 Kč včetně DPH za osobu

Luxusní suroviny, perfektní provedení, dokonalé chutě, lahodné víno a slavnostní atmosféra. To je večeře plná lanýžů připravovaná přímo Riccardem a jen pro omezený počet hostů. Tentokrát si k nám přijďte užít servírovanou večeři, při které ale můžete vytěžit z přítomnosti Riccarda maximum. Během celého večera můžete kdykoli využít otevřené kuchyně, doslova nahlédnout Riccardovi pod pokličku a třeba zjistit, jak na to nejlepší lanýžové risotto. K takové příležitosti patří i mimořádna vína, a proto se můžete těšit na Flemminga Laugesena v roli someliéra. Ten si pro Vás připravil výjimečná vína, která potěší Vaše chuťové buňky a Váš zážitek pozvednou na další úroveň. Přijďte si s námi užít tento speciální komorní večer, který bude patřit lanýžům a Vám!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Čtvrtek, 29. 10. 2020, 18:00 - 22:00

Flemming Laugesen Volno

Úterý, 24. 11. 2020, 18:00 - 22:00

Flemming Laugesen Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

27. 10. 2020

Ryby a mořské plody (ENG)

10. 11. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

16. 11. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

18. 11. 2020

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

02. 12. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

14. 12. 2020

Ryby a mořské plody (ENG)

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Barvy a vůně Asie

Barvy a vůně Asie

Ondřej Hutník

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 900 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Základy fermentace

Základy fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více