Rum na talíři

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri

Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
Diplomatico Mantuano - Old Fashioned

Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Angostura 1919

Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Zacapa 23 Centenario

Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Středa, 27. 01. 2021, 16:30 - 18:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

05. 02. 2021

Men in the kitchen

12. 02. 2021

Champagne

18. 02. 2021

Zvěřina a pálenky

09. 03. 2021

Ve stylu Grand Marnier

18. 03. 2021

Men in the kitchen

22. 03. 2021

Ladies with cocktails in the kitchen

Další volné kurzy

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu