Rum na talíři

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri

Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
Diplomatico Mantuano - Old Fashioned

Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Angostura 1919

Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Zacapa 23 Centenario

Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 19. 10. 2022, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

26. 09. 2022

Autentická mexická kuchyně

25. 10. 2022

Gin menu

02. 11. 2022

Ve stylu Grand Marnier

11. 11. 2022

Svatomartinské menu

16. 11. 2022

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Další volné kurzy

Autentická mexická kuchyně

Autentická mexická kuchyně

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|

Jidapha Wisutrattana

3 300 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Rodrigo Castro Vargas

3 300 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu