
Rum na talíři
Šéfkuchař:
Martin Kortus
Jaké je menu?
Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri
Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
Diplomatico Mantuano - Old Fashioned
Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Angostura 1919
Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Zacapa 23 Centenario
Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.
Termíny
Datum | Sommeliér | Stav | Rezervace |
---|---|---|---|
Čtvrtek, 19. 10. 2023, 16:30 - 20:30 |
Petr Kymla | Volno |

Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně
Marco Giampaoli
3 300 Kč

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Servírovaná večeře s Plantation rumem
Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli
4 000 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Gin menu
Martin Kortus
3 800 Kč

Burgery od Burgermana
Petr Návrat
3 800 Kč

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)
Stefano Ciotti
6 500 Kč