Rum na talíři

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri
  • Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
  • Diplomatico Mantuano - Old Fashioned
  • Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
  • Angostura 1919
  • Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
  • Zacapa 23 Centenario
  • Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pondělí, 18. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Úterý, 16. 04. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Úterý, 04. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

26. 02. 2019

Men in the kitchen

05. 04. 2019

Men in the kitchen

08. 04. 2019

Do Francie s Martinem

25. 04. 2019

Ve stylu Grand Marnier

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

17. 05. 2019

Men in the kitchen ENG

13. 06. 2019

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Flemming Laugesen

450 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Thajská večeře od Sofie

Thajská večeře od Sofie

Sofia Smith

3 000 CZK

Více

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více