Rum na talíři

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri
  • Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
  • Diplomatico Mantuano - Old Fashioned
  • Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
  • Angostura 1919
  • Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
  • Zacapa 23 Centenario
  • Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Úterý, 29. 01. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Pondělí, 18. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Úterý, 16. 04. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

11. 01. 2019

Men in the kitchen

04. 02. 2019

Do Francie s Martinem

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

26. 02. 2019

Men in the kitchen

05. 04. 2019

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Nejoblíbenější italské recepty

Nejoblíbenější italské recepty

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Daniele Combi

3 300 CZK

Více

Hugova jehněčí slavnost

Hugova jehněčí slavnost

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Tomáš Babinec

2 900 CZK

Více

Netradiční sushi

Netradiční sushi

Julek Surmaj

3 300 CZK

Více

Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo

Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo

Flemming Laugesen

290 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více