
Rum na talíři
Šéfkuchař:
Martin Kortus
Jaké je menu?
Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri
Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
Diplomatico Mantuano - Old Fashioned
Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Angostura 1919
Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Zacapa 23 Centenario
Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem
3 300 Kč včetně DPH za osobu
Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další volné kurzy

Ve stylu Grand Marnier
Martin Kortus
3 300 Kč

Frankieho božská pizza
Frankie Gallucci
2 900 Kč

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|
Jidapha Wisutrattana
3 300 Kč

Men in the kitchen
Martin Kortus
3 300 Kč

Pestrost filipínských chutí s Don Papa
Martin Kortus
3 300 Kč

Zmrzlina jako z Crème de la Crème
Honza Hochsteiger
3 300 Kč