Rum na talíři

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri

Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
Diplomatico Mantuano - Old Fashioned

Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Angostura 1919

Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Zacapa 23 Centenario

Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 19. 10. 2022, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

17. 08. 2022

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

26. 09. 2022

Autentická mexická kuchyně

25. 10. 2022

Gin menu

02. 11. 2022

Ve stylu Grand Marnier

16. 11. 2022

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Další volné kurzy

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Martin Kortus

2 500 Kč

Více

Japonsko na grilu v zahradě Aromi

Japonsko na grilu v zahradě Aromi

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

BBQ s Riccardem v zahradě Aromi (ENG)

BBQ s Riccardem v zahradě Aromi (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Pavel Berky – MasterChef menu

Pavel Berky – MasterChef menu

Pavel Berky

4 500 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Francouzská kuchyně Le Terroir

Francouzská kuchyně Le Terroir

Jakub Čadina

3 300 Kč

Více

Autentická mexická kuchyně

Autentická mexická kuchyně

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu