Rum na talíři

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Agricole rum Trois Riveries - L'Ocean Daiquiri

Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
Diplomatico Mantuano - Old Fashioned

Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Angostura 1919

Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Zacapa 23 Centenario

Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit. Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 22. 03. 2023, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

25. 01. 2023

Men in the kitchen

16. 02. 2023

Champagne

28. 02. 2023

Gin menu

23. 03. 2023

Hovězí steaky levou zadní

24. 03. 2023

Ve stylu Campari

28. 03. 2023

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Pečení fantastického vánočního cukroví

Pečení fantastického vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Vánoční pečení s Kro bakery

Vánoční pečení s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Taro

Taro

Khanh Ta
Michal Černý

4 200 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Roman Paulus

5 000 Kč

Více

Ukázka z kurzu