Ryby a mořské plody ENG

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Salát z darů moře se sýrem stracchino a chia popcornem

Ravioli plněné mořským vlkem a bramborami s lehkou raw rajčatovou omáčkou

Chobotnice s cizrnovým krémem a mušlemi

Crème caramel

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Kurz “Ryby a mořské plody” je v naší škole vaření živou legendou. Riccardo jej učí od samotného otevření Laboratoria a každý rok mu dá novou podobu. Vždy se ale menu točí kolem toho, co má Riccardo nejraději – kolem vůně moře, ryb a mořských plodů. Můžete se těšit na suroviny, se kterými se běžně nesetkáte, poradíme vám, kde je koupit a jak poznat jejich čerstvost.Vždy nás fascinuje radost v očích Riccarda, když vypráví o rybářích v Marche.

Na kurzu si osvojíte čištění a porcování ryb, jak pracovat s mořskými plody i chobotnicí. Taktéž se naučíte připravovat čerstvé těstoviny, konkrétně ravioli.

Z kurzu si odnesete zážitky i recepty, které si jistě založíte do svých kuchařek a budete radostně sdílet dál. Nečekejte na léto, abyste si užili prázdninovou atmosféru, přijďte si zavařit s námi!

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 18. 06. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Pátek, 04. 09. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 06. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

26. 06. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

01. 07. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

20. 07. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

20. 08. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

07. 09. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více