
Ryby a mořské plody ENG
Šéfkuchař:
Riccardo Lucque
Jaké je menu?
Ravioli plněné mořským vlkem a bramborami s lehkou raw rajčatovou omáčkou
Chobotnice s cizrnovým krémem a mušlemi
Crème caramel
3 300 Kč včetně DPH za osobu
Kurz “Ryby a mořské plody” je v naší škole vaření živou legendou. Riccardo jej učí od samotného otevření Laboratoria a každý rok mu dá novou podobu. Vždy se ale menu točí kolem toho, co má Riccardo nejraději – kolem vůně moře, ryb a mořských plodů. Můžete se těšit na suroviny, se kterými se běžně nesetkáte, poradíme vám, kde je koupit a jak poznat jejich čerstvost.Vždy nás fascinuje radost v očích Riccarda, když vypráví o rybářích v Marche.
Na kurzu si osvojíte čištění a porcování ryb, jak pracovat s mořskými plody i chobotnicí. Taktéž se naučíte připravovat čerstvé těstoviny, konkrétně ravioli.
Z kurzu si odnesete zážitky i recepty, které si jistě založíte do svých kuchařek a budete radostně sdílet dál. Nečekejte na léto, abyste si užili prázdninovou atmosféru, přijďte si zavařit s námi!
Kurz probíhá v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque
Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.
Další volné kurzy

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I
Eliška Klanicová
3 300 Kč

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II
Eliška Klanicová
3 300 Kč

The Best of La Finestra
Tomáš Juřík
3 950 Kč

Rostlinně
Adam Novotný
Libor Pozníček
3 300 Kč

Domácí listové těsto
Eliška Klanicová
3 300 Kč

Pečení bez másla a bez vajec
Marcela Dulanská
2 500 Kč

Zvěřina a pálenky
Martin Kortus
3 300 Kč

Ladies with cocktails in the kitchen
Martin Kortus
3 300 Kč