Ryby a mořské plody ENG

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Salát z darů moře se sýrem stracchino a chia popcornem
Ravioli plněné mořským vlkem a bramborami s lehkou raw rajčatovou omáčkou
Chobotnice s cizrnovým krémem a mušlemi
Crème caramel

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Kurz “Ryby a mořské plody” je v naší škole vaření živou legendou. Riccardo jej učí od samotného otevření Laboratoria a každý rok mu dá novou podobu. Vždy se ale menu točí kolem toho, co má Riccardo nejraději – kolem vůně moře, ryb a mořských plodů. Můžete se těšit na suroviny, se kterými se běžně nesetkáte, poradíme vám, kde je koupit a jak poznat jejich čerstvost.Vždy nás fascinuje radost v očích Riccarda, když vypráví o rybářích v Marche.

Na kurzu si osvojíte čištění a porcování ryb, jak pracovat s mořskými plody i chobotnicí. Taktéž se naučíte připravovat čerstvé těstoviny, konkrétně ravioli.

Z kurzu si odnesete zážitky i recepty, které si jistě založíte do svých kuchařek a budete radostně sdílet dál. Nečekejte na léto, abyste si užili prázdninovou atmosféru, přijďte si zavařit s námi!

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 23. 03. 2020, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Pátek, 17. 04. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

21. 02. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

09. 03. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

07. 04. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

Další volné kurzy

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky - zimní edice!

To nejlepší z Esky - zimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Taro v Laboratoriu

Taro v Laboratoriu

Khanh Ta
Michal Černý

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více