Ryby a mořské plody ENG

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Salát z darů moře se sýrem stracchino a chia popcornem
  • Ravioli plněné mořským vlkem a bramborami s lehkou raw rajčatoou omáčkou
  • Chobotnice s cizrnovým krémem a mušlemi
  • Crème caramel

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Kurz “Ryby a mořské plody” je v naší škole vaření živou legendou. Riccardo jej učí od samotného otevření Laboratoria a každý rok mu dá novou podobu. Vždy se ale menu točí kolem toho, co má Riccardo nejraději – kolem vůně moře, ryb a mořských plodů. Můžete se těšit na suroviny, se kterými se běžně nesetkáte, poradíme vám, kde je koupit a jak poznat jejich čerstvost.Vždy nás fascinuje radost v očích Riccarda, když vypráví o rybářích v Marche.

Na kurzu si osvojíte čištění a porcování ryb, jak pracovat s mořskými plody i chobotnicí. Taktéž se naučíte připravovat čerstvé těstoviny, konkrétně ravioli.

Z kurzu si odnesete zážitky i recepty, které si jistě založíte do svých kuchařek a budete radostně sdílet dál. Nečekejte na léto, abyste si užili prázdninovou atmosféru, přijďte si zavařit s námi!

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 18. 01. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

08. 02. 2019

To nejlepší z Itálie ENG

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Další podobné kurzy

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 CZK

Více

Používáme řepu v celém menu

Používáme řepu v celém menu

Tomáš Černý

2 900 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Krémové polévky bez mouky

Krémové polévky bez mouky

Tomáš Černý

1 500 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více