Ryby a mořské plody ENG

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Salát z darů moře se sýrem stracchino a chia popcornem
Ravioli plněné mořským vlkem a bramborami s lehkou raw rajčatovou omáčkou
Chobotnice s cizrnovým krémem a mušlemi
Crème caramel

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Kurz “Ryby a mořské plody” je v naší škole vaření živou legendou. Riccardo jej učí od samotného otevření Laboratoria a každý rok mu dá novou podobu. Vždy se ale menu točí kolem toho, co má Riccardo nejraději – kolem vůně moře, ryb a mořských plodů. Můžete se těšit na suroviny, se kterými se běžně nesetkáte, poradíme vám, kde je koupit a jak poznat jejich čerstvost.Vždy nás fascinuje radost v očích Riccarda, když vypráví o rybářích v Marche.

Na kurzu si osvojíte čištění a porcování ryb, jak pracovat s mořskými plody i chobotnicí. Taktéž se naučíte připravovat čerstvé těstoviny, konkrétně ravioli.

Z kurzu si odnesete zážitky i recepty, které si jistě založíte do svých kuchařek a budete radostně sdílet dál. Nečekejte na léto, abyste si užili prázdninovou atmosféru, přijďte si zavařit s námi!

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 28. 05. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

30. 05. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více