Ryby a mořské plody (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Salát z darů moře se sýrem stracchino a quinoa popcornem

Ravioly plněné mořským vlkem a bramborami s lehkou raw rajčatovou omáčkou

Chobotnice s cizrnovým krémem a mušlemi

Crème caramel

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Kurz „Ryby a mořské plody“ je v naší škole vaření živou legendou. Riccardo jej učí od samotného otevření Laboratoria a každý rok mu dá novou podobu. Vždy se ale menu točí kolem toho, co má Riccardo nejraději – kolem vůně moře, ryb a mořských plodů. Můžete se těšit na suroviny, se kterými se běžně nesetkáte, poradíme Vám, kde je koupit a jak poznat jejich čerstvost. Vždy nás fascinuje radost v očích Riccarda, když vypráví o rybářích v Marche.

Na kurzu si osvojíte čištění a porcování ryb, jak pracovat s mořskými plody i chobotnicí. Taktéž se naučíte připravovat čerstvé těstoviny, konkrétně ravioly.

Z kurzu si odnesete zážitky i recepty, které si jistě založíte do svých kuchařek a budete je radostně sdílet dál. Nečekejte na léto, abyste si užili prázdninovou atmosféru, přijďte si zavařit s námi!

KURZ PROBÍHÁ V ANGLICKÉM JAZYCE.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 27. 10. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Pondělí, 14. 12. 2020, 16:30 - 21:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

29. 10. 2020

Riccardův Chef’s Table s lanýži

10. 11. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

16. 11. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

18. 11. 2020

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

24. 11. 2020

Riccardův Chef’s Table s lanýži

02. 12. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Barvy a vůně Asie

Barvy a vůně Asie

Ondřej Hutník

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 900 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Základy fermentace

Základy fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více