Ryby a mořské plody na grilu (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Grilované ústřice, limetka, chilli

Spaghetti s tatarákem s červených krevet, uzená tomatová voda, rajčatová omáčka, bazalkové pesto

Kalamárové špízy, aromatický křupavý chléb, grilované papriky, bramborový salát

 

3 250 Kč včetně DPH za osobu

Přijďte si užít oslavu léta na zahrádku Aromi. Sám Riccardo s vámi připraví svěží středozemní menu na grilu. S těmito jídly budete hvězdou jakéhokoliv grilovačky!

Tento božský zážitek si nemůžete nechat ujít.

Kurz se koná na zahrádce v Aromi, Náměstí Míru 6 a je vedený v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

18. 10. 2021

Ryby a mořské plody (ENG)

12. 11. 2021

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

19. 11. 2021

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více