Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Šéfkuchař: Tomáš Babinec

Jaké je menu?

  • Příprava salsiccie – varianta z vepřového maso z přeštíka a telecího či jehněčího
  • Příprava BBQ omáček – medové hořčičné a omáčky z pečených paprik
  • Burger se salsicciou a zkaramelizovanou červenou cibulí, gorgonzolou a koriandrem.
  • Tagliatelle se salsicciou a citronovou omáčkou

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Na tomto kurzu se bude všechno točit kolem salsiccií! Kurzisté se naučí, jak si ji připravit od začátku až do konce. Maso si namelou, ochutí a naplní jím střívka. S hotovými salsicciemi si vyzkouší různé druhy přípravy – grilování klobásek, využití na burger či k těstovinám! U správného grilování nesmí chybět omáčky a k našim salsiciím si připravíme domácí hořčici a omáčku z pečených paprik. A jak říká Tomáš, jídlo je o spojování lidí, o společně stráveném čase a o chutích.  To všechno dovede k dokonalosti degustace piv z malých pivovarů vedená Olgou Romanovou z BeerGeeku. Tohle bude opravdu vymazlený kurz, tak si tohle všechno přijďte užít!

Tomáš Babinec

Tomáš Babinec je především foodie nadšenec a zakladatel firmy Čongrády, která vyrábí skvělé paštiky a masové výrobky. Jak říká Tomáš, celé to začalo jednoduše láskou k jídlu, psaním o něm a sbíráním zkušeností od těch nejlepších kuchařů. A dnes je gastronomie nejen jeho největším koníčkem, ale i chlebodárcem. Tomáš posouvá českou gastronomii vpřed. 

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

22. 09. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

24. 09. 2018

LA FINESTRA představuje: RYBY

25. 09. 2018

Rum na talíři

01. 10. 2018

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

02. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

04. 10. 2018

Základy RAW stravování

06. 10. 2018

Pikantní burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

Příprava ryb a mořských plodů

Příprava ryb a mořských plodů

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Riccardo Lucque

4 900 CZK

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

2 900 CZK

Více

Netradiční sushi

Netradiční sushi

Julek Surmaj

3 300 CZK

Více

Veganské menu

Veganské menu

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicou

Pečení chleba s Maškrtnicou

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více