Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Šéfkuchař: Tomáš Babinec

Jaké je menu?

  • Příprava salsiccie – varianta z vepřového maso z přeštíka a telecího či jehněčího
  • Příprava BBQ omáček – medové hořčičné a omáčky z pečených paprik
  • Burger se salsicciou a zkaramelizovanou červenou cibulí, gorgonzolou a koriandrem.
  • Tagliatelle se salsicciou a citronovou omáčkou

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Na tomto kurzu se bude všechno točit kolem salsiccií! Kurzisté se naučí, jak si ji připravit od začátku až do konce. Maso si namelou, ochutí a naplní jím střívka. S hotovými salsicciemi si vyzkouší různé druhy přípravy – grilování klobásek, využití na burger či k těstovinám! U správného grilování nesmí chybět omáčky a k našim salsiciím si připravíme domácí hořčici a omáčku z pečených paprik. A jak říká Tomáš, jídlo je o spojování lidí, o společně stráveném čase a o chutích.  To všechno dovede k dokonalosti degustace piv z malých pivovarů vedená Olgou Romanovou z BeerGeeku. Tohle bude opravdu vymazlený kurz, tak si tohle všechno přijďte užít!

Tomáš Babinec

Tomáš Babinec je především foodie nadšenec a zakladatel firmy Čongrády, která vyrábí skvělé paštiky a masové výrobky. Jak říká Tomáš, celé to začalo jednoduše láskou k jídlu, psaním o něm a sbíráním zkušeností od těch nejlepších kuchařů. A dnes je gastronomie nejen jeho největším koníčkem, ale i chlebodárcem. Tomáš posouvá českou gastronomii vpřed. 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií

Indian home cooking se Sofií

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Letní menu jako vyšité!

Letní menu jako vyšité!

Martin Kortus

950 CZK

Více

Tuňák od A do Z

Tuňák od A do Z

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Ukázka z kurzů