Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Šéfkuchař: Tomáš Babinec

Jaké je menu?

  • Příprava salsiccie – varianta z vepřového maso z přeštíka a telecího či jehněčího
  • Příprava BBQ omáček – medové hořčičné a omáčky z pečených paprik
  • Burger se salsicciou a zkaramelizovanou červenou cibulí, gorgonzolou a koriandrem.
  • Tagliatelle se salsicciou a citronovou omáčkou

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Na tomto kurzu se bude všechno točit kolem salsiccií! Kurzisté se naučí, jak si ji připravit od začátku až do konce. Maso si namelou, ochutí a naplní jím střívka. S hotovými salsicciemi si vyzkouší různé druhy přípravy – grilování klobásek, využití na burger či k těstovinám! U správného grilování nesmí chybět omáčky a k našim salsiciím si připravíme domácí hořčici a omáčku z pečených paprik. A jak říká Tomáš, jídlo je o spojování lidí, o společně stráveném čase a o chutích.  To všechno dovede k dokonalosti degustace piv z malých pivovarů vedená Olgou Romanovou z BeerGeeku. Tohle bude opravdu vymazlený kurz, tak si tohle všechno přijďte užít!

Tomáš Babinec

Tomáš Babinec je především foodie nadšenec a zakladatel firmy Čongrády, která vyrábí skvělé paštiky a masové výrobky. Jak říká Tomáš, celé to začalo jednoduše láskou k jídlu, psaním o něm a sbíráním zkušeností od těch nejlepších kuchařů. A dnes je gastronomie nejen jeho největším koníčkem, ale i chlebodárcem. Tomáš posouvá českou gastronomii vpřed. 

Další kurzy

18. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

11. 01. 2019

Men in the kitchen

14. 01. 2019

LA FINESTRA představuje: MASO

15. 01. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

18. 01. 2019

Ryby a mořské plody ENG

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

Další podobné kurzy

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

Do Itálie s Leonardem z Cotto Crudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z Cotto Crudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 CZK

Více

HOT & SPICY THAI

HOT & SPICY THAI

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Ukázka z kurzů