Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Šéfkuchař: Tomáš Babinec

Jaké je menu?

  • Příprava salsiccie – varianta z vepřového maso z přeštíka a telecího či jehněčího
  • Příprava BBQ omáček – medové hořčičné a omáčky z pečených paprik
  • Burger se salsicciou a zkaramelizovanou červenou cibulí, gorgonzolou a koriandrem.
  • Tagliatelle se salsicciou a citronovou omáčkou

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Na tomto kurzu se bude všechno točit kolem salsiccií! Kurzisté se naučí, jak si ji připravit od začátku až do konce. Maso si namelou, ochutí a naplní jím střívka. S hotovými salsicciemi si vyzkouší různé druhy přípravy – grilování klobásek, využití na burger či k těstovinám! U správného grilování nesmí chybět omáčky a k našim salsiciím si připravíme domácí hořčici a omáčku z pečených paprik. A jak říká Tomáš, jídlo je o spojování lidí, o společně stráveném čase a o chutích.  To všechno dovede k dokonalosti degustace piv z malých pivovarů vedená Olgou Romanovou z BeerGeeku. Tohle bude opravdu vymazlený kurz, tak si tohle všechno přijďte užít!

Tomáš Babinec

Tomáš Babinec je především foodie nadšenec a zakladatel firmy Čongrády, která vyrábí skvělé paštiky a masové výrobky. Jak říká Tomáš, celé to začalo jednoduše láskou k jídlu, psaním o něm a sbíráním zkušeností od těch nejlepších kuchařů. A dnes je gastronomie nejen jeho největším koníčkem, ale i chlebodárcem. Tomáš posouvá českou gastronomii vpřed. 

Další kurzy

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 01. 2019

Rum na talíři

05. 02. 2019

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

06. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

06. 02. 2019

Frankieho božská pizza

07. 02. 2019

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Další podobné kurzy

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Ukázka z kurzů