Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Šéfkuchař: Tomáš Babinec

Jaké je menu?

  • Příprava salsiccie – varianta z vepřového maso z přeštíka a telecího či jehněčího
  • Příprava BBQ omáček – medové hořčičné a omáčky z pečených paprik
  • Burger se salsicciou a zkaramelizovanou červenou cibulí, gorgonzolou a koriandrem.
  • Tagliatelle se salsicciou a citronovou omáčkou

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Na tomto kurzu se bude všechno točit kolem salsiccií! Kurzisté se naučí, jak si ji připravit od začátku až do konce. Maso si namelou, ochutí a naplní jím střívka. S hotovými salsicciemi si vyzkouší různé druhy přípravy – grilování klobásek, využití na burger či k těstovinám! U správného grilování nesmí chybět omáčky a k našim salsiciím si připravíme domácí hořčici a omáčku z pečených paprik. A jak říká Tomáš, jídlo je o spojování lidí, o společně stráveném čase a o chutích.  To všechno dovede k dokonalosti degustace piv z malých pivovarů vedená Olgou Romanovou z BeerGeeku. Tohle bude opravdu vymazlený kurz, tak si tohle všechno přijďte užít!

Tomáš Babinec

Tomáš Babinec je především foodie nadšenec a zakladatel firmy Čongrády, která vyrábí skvělé paštiky a masové výrobky. Jak říká Tomáš, celé to začalo jednoduše láskou k jídlu, psaním o něm a sbíráním zkušeností od těch nejlepších kuchařů. A dnes je gastronomie nejen jeho největším koníčkem, ale i chlebodárcem. Tomáš posouvá českou gastronomii vpřed. 

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

03. 11. 2018

Božské dezerty z LA BOTTEGA

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Krémové polévky bez mouky

Krémové polévky bez mouky

Tomáš Černý

1 500 CZK

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 000 CZK

Více

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Všechny chutě moře

Všechny chutě moře

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

To pravé thajské curry

To pravé thajské curry

Sofia Smith

2 500 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Ukázka z kurzů