Seafood a Champagne s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Ochutnávka ústřic

Šampaňské risotto a ústřice

Humří taglierini

Šampaňské Zabaione a italské mandlové sušenky

Vinné párování:

Prosecco Valdobbidene Conegliano Superiore Doro Brut Nature, Le Vigne di Alice, Veneto

N.V. Verdicchio Perlugo Dossagio Zero, Pievalta, Marche 

N.V. Franciacorta Animante Extra Brut, Barone Pizzini, Lombardia

N.V. Grand Cellier "Premier Cru" Brut, Vilmart & Cie, Champagne

2020 Moscato d´Asti, G.D. Vajra, Piemonte

3 500 Kč včetně DPH za osobu

Dokonalý kurz pro milovníky Itálie, mořských plodů, luxusu a bublinek. Šéfkuchař Riccardo Lucque vás provede tím nejlepším z italského seafoodu. Společně si připravíte ústřice, šampaňské risotto s ústřicemi, humří taglierini a jako sladkou tečku šampaňské Zabaione s italskými mandlovými sušenkami. To vše z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších surovin, napárované s nejlepším italským šampaňským a Franciacortou - legendárním šumivým vínem, které má domov na severu Itálie, v regionu Lombardie. Nezní to přímo božsky? Tak neváhejte a se přihlaste na Ricardův kurz vaření ještě dnes!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 27. 01. 2022, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Pekař nepeče jen housky

Pekař nepeče jen housky

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více