Sexy zelenina

Šéfkuchař: Michal Hromas

Jaké je menu?

  • Salát Kill Bill ze zimní zeleniny s medovo citrónovým dresinkem
  • Vinné listy plněné rýží s černou čočkou Beluga a tahini dresinkem
  • Zelninové Kibbeh - plněný koláč z bulguru a zeleniny s jemenskou pastou zhoug
  • Sambousek plněný bramborami a hráškem s dresinkem z ovčího jogurtu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Zelenina, to není jen salát nebo příloha na talíři. Boříme mýty, zelenina je sexy, rádi vás o tom přesvědčíme. Vždyť v sobě ukrývá tolik barev, svěžesti a chutí, že by byla velká škoda jí nevěnovat pozornost. Šéfkuchař Hugo Hromas ji pasuje na hlavní hvězdu talíře. Ukáže vám, že vaření ze sezónní zeleniny je zábava, začneme salátem Kill Bill ze zimní zeleniny s medovo citrónovým dresinkem. Uvidíte, že ze zeleniny jde snadno vykouzlit plnhodonotný chod, který bude i pastvou pro oči. Hugo si vaření užívá, je to srdcař a své nadšení pro suroviny a gastronomii přenese i na vás. A navíc nikdy nevíte, jakým vtípkem či historkou z cest kurz okoření, tak si ho nenechte ujít.

Michal Hromas

"Hugo" začínal od píky jako každý kuchař v restauraci Aromi, Dům vína U závoje či Obecní dům, než se na Sahaře setkal s vařením na otevřeném ohni, kterému propadl. Výsledkem je jeho projekt Nomadis a realizace Streetfood festivalu či koncepty kuchyní v Herbivoru, Biozahradě, Mamacoffee, Crossclubu. Vidět ho můžete v pořadu U stánku na Streamu, slyšet Ve vlastní šťávě na radiu Wave.

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Hovězí steaky levou zadní

Hovězí steaky levou zadní

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více