Sexy zelenina

Šéfkuchař: Michal Hromas

Jaké je menu?

  • Salát Kill Bill ze zimní zeleniny s medovo citrónovým dresinkem
  • Vinné listy plněné rýží s černou čočkou Beluga a tahini dresinkem
  • Zelninové Kibbeh - plněný koláč z bulguru a zeleniny s jemenskou pastou zhoug
  • Sambousek plněný bramborami a hráškem s dresinkem z ovčího jogurtu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Zelenina, to není jen salát nebo příloha na talíři. Boříme mýty, zelenina je sexy, rádi vás o tom přesvědčíme. Vždyť v sobě ukrývá tolik barev, svěžesti a chutí, že by byla velká škoda jí nevěnovat pozornost. Šéfkuchař Hugo Hromas ji pasuje na hlavní hvězdu talíře. Ukáže vám, že vaření ze sezónní zeleniny je zábava, začneme salátem Kill Bill ze zimní zeleniny s medovo citrónovým dresinkem. Uvidíte, že ze zeleniny jde snadno vykouzlit plnhodonotný chod, který bude i pastvou pro oči. Hugo si vaření užívá, je to srdcař a své nadšení pro suroviny a gastronomii přenese i na vás. A navíc nikdy nevíte, jakým vtípkem či historkou z cest kurz okoření, tak si ho nenechte ujít.

Michal Hromas

"Hugo" začínal od píky jako každý kuchař v restauraci Aromi, Dům vína U závoje či Obecní dům, než se na Sahaře setkal s vařením na otevřeném ohni, kterému propadl. Výsledkem je jeho projekt Nomadis a realizace Streetfood festivalu či koncepty kuchyní v Herbivoru, Biozahradě, Mamacoffee, Crossclubu. Vidět ho můžete v pořadu U stánku na Streamu, slyšet Ve vlastní šťávě na radiu Wave.

Další kurzy

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 01. 2019

Rum na talíři

05. 02. 2019

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

06. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

06. 02. 2019

Frankieho božská pizza

07. 02. 2019

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Další podobné kurzy

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více

Krémové polévky bez mouky

Krémové polévky bez mouky

Tomáš Černý

1 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více