Sexy zelenina

Šéfkuchař: Michal Hromas

Jaké je menu?

  • Salát Kill Bill ze zimní zeleniny s medovo citrónovým dresinkem
  • Vinné listy plněné rýží s černou čočkou Beluga a tahini dresinkem
  • Zelninové Kibbeh - plněný koláč z bulguru a zeleniny s jemenskou pastou zhoug
  • Sambousek plněný bramborami a hráškem s dresinkem z ovčího jogurtu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Zelenina, to není jen salát nebo příloha na talíři. Boříme mýty, zelenina je sexy, rádi vás o tom přesvědčíme. Vždyť v sobě ukrývá tolik barev, svěžesti a chutí, že by byla velká škoda jí nevěnovat pozornost. Šéfkuchař Hugo Hromas ji pasuje na hlavní hvězdu talíře. Ukáže vám, že vaření ze sezónní zeleniny je zábava, začneme salátem Kill Bill ze zimní zeleniny s medovo citrónovým dresinkem. Uvidíte, že ze zeleniny jde snadno vykouzlit plnhodonotný chod, který bude i pastvou pro oči. Hugo si vaření užívá, je to srdcař a své nadšení pro suroviny a gastronomii přenese i na vás. A navíc nikdy nevíte, jakým vtípkem či historkou z cest kurz okoření, tak si ho nenechte ujít.

Michal Hromas

"Hugo" začínal od píky jako každý kuchař v restauraci Aromi, Dům vína U závoje či Obecní dům, než se na Sahaře setkal s vařením na otevřeném ohni, kterému propadl. Výsledkem je jeho projekt Nomadis a realizace Streetfood festivalu či koncepty kuchyní v Herbivoru, Biozahradě, Mamacoffee, Crossclubu. Vidět ho můžete v pořadu U stánku na Streamu, slyšet Ve vlastní šťávě na radiu Wave.

Další kurzy

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

27. 11. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví II.

02. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

07. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

08. 12. 2018

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Další podobné kurzy

Nejoblíbenější italské recepty

Nejoblíbenější italské recepty

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Literární večer s Maurizio Silvestri a vinařem Stefano Amerighi

Literární večer s Maurizio Silvestri a vinařem Stefano Amerighi

Flemming Laugesen

290 CZK

Více

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 CZK

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

2 900 CZK

Více

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více