Skvělé BURGERY jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Savory burger
Sanguche de Chicharrón
domácí kečup v Umami podobě
domácí hranolky

2 900 Kč včetně DPH za osobu

Tento kurz je určen těm z vás, kteří máte rádi burgery a chcete si je umět připravit v domácích podmínkách.Poradíme vám, jak vybrat správné suroviny, jak je zpracovat a kterým chybám se při přípravě burgerů raději vyhnout.

Naučíme vás vše o výběru správného masa pro váš burger a jak s masem pracovat (výběr, mletí, ochucení, příprava). Dále vás zasvětíme do přípravy podceňovaných domácích hranolků a zároveň si ukážeme výrobu domácí omáčky.

 

Jiří Janouch

Šéfkuchař fine burger bistra Dish vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů Dishe se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jiří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho „dítětem“.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardo Lucque

5 000 Kč

Více

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardo Lucque

490 Kč

Více

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více