Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Kynuté těsto s vánoční tématikou

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

02. 05. 2019

Pečení chleba II. – Chleba ve dvou dnech 2. 5. - 3. 5. 2019

11. 06. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více