Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

  • Kynuté těsto s vánoční tématikou

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

Další podobné kurzy

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Česká jídla z Kuchyně

Česká jídla z Kuchyně

Marek Janouch

3 600 CZK

Více

Do Francie s Martinem

Do Francie s Martinem

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Flemming Laugesen

1 950 CZK

Více