Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Kynuté těsto s vánoční tématikou

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

21. 09. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

08. 10. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

11. 10. 2019

ZERO WASTE workshop

22. 10. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Tajemství chutí a vůní Asie

Tajemství chutí a vůní Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více