Sladké pečení s Maškrtnicou

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

  • koláče
  • buchty
  • bábovky
  • jidáše
  • brioškový chléb
  • koblihy

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Dozvíme se, jak převést kvas na sladký a pšeničný a proč to dělat. Kolik dát těstu času, jak s ním manipulovat, jak co nejvíce omezit případnou kyselost. Co všechno se dá z těsta upéct a jak ho upravit. Koláče, buchty, bábovky, jidáše, brioškový chléb, koblihy - nic není nemožné. Navrch něco k plundrovému těstu (kynuté těsto překládané máslem) z kvasu.

Juliana Fischerová

Juliana je 25ti letá blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy

22. 09. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

02. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

16. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

27. 10. 2018

Cesta chleba s Mašrtnicí

Další podobné kurzy

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Hugova jehněčí slavnost

Hugova jehněčí slavnost

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více