Sladký americký sen

Šéfkuchař: Josef Maršálek

Jaké je menu?

Brownies s vlašáky
Blondies z arašídového másla
Black Velvet
Cookies s mátou a bílou čokoládou
Páj ze sladkých brambor se sněhem
Jablečný páj
Zimní Cobbler
Mississippi Mud Pie
Višně a Cola
Brooklyn style donut

4 950 Kč včetně DPH za osobu

Menu mluví za vše, všichni tušíme, že tenhle kurz bude totální sladká pecka. A máte pravdu, you are right! Americká cukrařina je guilty pleasure každého z nás a v její blízkosti se měníme v nenapravitelné milovníky sladkého. Tohle bude americký sen, doslova a do písmene.

Když se řekne sladká Amerika vybavíme si čokoládové brownies, cola, Apple pie, Cookies a Mad Pie. A všechny tyto sladké dezerty si upečeme s Josefem na kurzu a nejen je. Bude to vážně sladký den, upečeme si brownies s vlašskými ořechy, blondies s arašídovým máslem, které jsou jako pohlazení, black velvet, slastné cookies s mátou a bílou čokoládou, vláčný páj ze sladkých brambor a jablečný páj, který je jako sladké pokušení. Dále to bude měkoučký zimní cobbler a Mud Pie jako lahodné rozmazlení, višně a cola pak jako lahůdka s puncem dětství a Brooklyn style donut v závěru. Ten bude jako “Put a ring on it.”

Každá dvojice si na kurzu upeče dva různé recepty. Ale všichni účastnici budou přesně vědět, jak se každý z dezertů připravuje od začátku až do konce. Naučte se odvážné recepty, které vám vytvoří americký úsměv na tváři, už jen při pouhém pomyšlení na ně. Užijte si s námi kurz na němž poznáte jak chutná ta pravá, sladká Amerika.

 

Josef Maršálek

Josefovy dezerty miluje i britská královna. Jako cukrář začínal v Praze, poté se přestěhoval do Bath v Anglii, kde se stal šéfcukrářem nejluxusnějšího lázeňského hotelu. Následoval Harrods, tam se plně realizoval a přebral všechna ocenění jaká mohl. Přestěhoval do Indie, kde se podílel na krásném projektu Conçu. Po návratu do Prahy pracuje Cakeshopu, založil Fat Brothers a chystá autobiografii i kuchařku. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více