Snídaně jako z La Bottega

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

Royal Eggs s lososem a holandskou omáčkou

Avokádový toast s křepelčím vejcem 

Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem

3 000 Kč včetně DPH za osobu

Snídaně z našich bister La Bottega prostě milujeme, a proto jsme si pro vás v Laboratoriu připravili speciální kurz vaření s Lukášem Pocnarem. Lukáš působil roky jako šéfkuchař v La Bottega di Finestra, kde připravil tisíce oblíbených snídaní a nyní je šéfkuchařem v La Bottega Bistroteka.

Po absolvování kurzu si tak i doma budete umět připravit dokonalý brunch a víkendovou snídani ve slané nebo sladké podobě servírovanou klidně i do postele. Lukáš se s vámi podělí o své tajné vychytávky a tipy, jak vyladit vaše snídaňové menu k dokonalosti. Pro milovníky pořádných snídaní a vejcí Benedict si Lukáš připravil jeho vyhlášená Royal Eggs s lososem a holandskou omáčkou. Na své si ale přijdou i fanoušci zdravého životního stylu, kdy na řadu přijde vymazlený avokádový toast s křepelčím vajíčkem. Samozřejmě nebude chybět ani sladká varianta v podobě banánové omelety s ovocem a řeckým jogurtem. Takové dobroty bychom klidně snídali od rána do večera, co říkáte?

Tak neváhejte a přijďte si společně užít náš snídaňový kurz do Laboratoria.

Těšíme se na vás!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 18. 02. 2023, 10:00 - 14:00

Volno

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu „Oblaca“, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, jenž České republice přinesl první michelinskou hvězdu. Pak se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana, kde roky působil jako sous chef. Nyní je šéfkuchařem restaurace z italské sítě restaurací a bister LaCollezione, konkrétně v La Bottega Bistroteka.​

Další kurzy lektora/ky

02. 02. 2023

La Finestra představuje: maso

16. 03. 2023

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

17. 04. 2023

La Finestra představuje: maso

Další volné kurzy

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|

Jidapha Wisutrattana

3 800 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 800 Kč

Více

Výčep - moderní české menu

Výčep - moderní české menu

Vojtěch Petržela

3 800 Kč

Více

Sladké vegan pečení s Nikoletou

Sladké vegan pečení s Nikoletou

Nikoleta Kováčová

4 000 Kč

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Kuře z Kro Kitchen

Kuře z Kro Kitchen

Vojtěch Václavík

4 000 Kč

Více

Francie s Le Terroir

Francie s Le Terroir

Jakub Čadina

3 800 Kč

Více

To nejlepší z Toskánska s Riccardem (ENG)

To nejlepší z Toskánska s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více