Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

  • Chia semínka s čerstvým ovocem, ořechy a goji
  • Vejce Benedict
  • Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem
  • Míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů je opět na menu Laboratoria. Pouze a jen ty nejlepší snídaně, které milují hosté La Bottega di Finestra si připravíte pod dohledem od autora snídaňových menu, šéfkuchaře Lukáše Pocnara. Po absolvování kurzu, to budete právě vy, kdo bude nosit do postele tu nejlepší snídani, sladkou i slanou.

Připravíme si banánovou omeletu s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem i míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone. Spousta lidí si myslí, že umí připravit míchaná vejce, ale udělat je opravdu správně, umí málokdo. Podle tohoto jednoduchého receptu se pozná kuchař. Nebojte, naučíme vás je. Lukáš vám předvede i jeho věhlasné vejce Benedikt s holandskou omáčkou, jejich sláva sahá za hranice Prahy a právě na ně se hosté rádi vrací.  Už teď bychom snídali od rána do večera a co vy? S kým se potkáme na nejlepší snídani?

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

03. 11. 2018

Božské dezerty z LA BOTTEGA

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Příprava ryb a mořských plodů

Příprava ryb a mořských plodů

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Všechny chutě moře

Všechny chutě moře

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

Originální zeleninová jídla

Originální zeleninová jídla

Michal Hromas

2 200 CZK

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

2 900 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více