Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

  • Chia semínka s čerstvým ovocem, ořechy a goji
  • Vejce Benedict
  • Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem
  • Míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů je opět na menu Laboratoria. Pouze a jen ty nejlepší snídaně, které milují hosté La Bottega di Finestra si připravíte pod dohledem od autora snídaňových menu, šéfkuchaře Lukáše Pocnara. Po absolvování kurzu, to budete právě vy, kdo bude nosit do postele tu nejlepší snídani, sladkou i slanou.

Připravíme si banánovou omeletu s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem i míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone. Spousta lidí si myslí, že umí připravit míchaná vejce, ale udělat je opravdu správně, umí málokdo. Podle tohoto jednoduchého receptu se pozná kuchař. Nebojte, naučíme vás je. Lukáš vám předvede i jeho věhlasné vejce Benedikt s holandskou omáčkou, jejich sláva sahá za hranice Prahy a právě na ně se hosté rádi vrací.  Už teď bychom snídali od rána do večera a co vy? S kým se potkáme na nejlepší snídani?

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 19. 01. 2019, 10:00 - 14:00

Volno

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy

11. 02. 2019

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Další podobné kurzy

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí

Pečení chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Kouzlo oliv v každém chodu

Kouzlo oliv v každém chodu

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více