Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

  • Chia semínka s čerstvým ovocem, ořechy a goji
  • Vejce Benedict
  • Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem
  • Míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů je opět na menu Laboratoria. Pouze a jen ty nejlepší snídaně, které milují hosté La Bottega di Finestra si připravíte pod dohledem od autora snídaňových menu, šéfkuchaře Lukáše Pocnara. Po absolvování kurzu, to budete právě vy, kdo bude nosit do postele tu nejlepší snídani, sladkou i slanou.

Připravíme si banánovou omeletu s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem i míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone. Spousta lidí si myslí, že umí připravit míchaná vejce, ale udělat je opravdu správně, umí málokdo. Podle tohoto jednoduchého receptu se pozná kuchař. Nebojte, naučíme vás je. Lukáš vám předvede i jeho věhlasné vejce Benedikt s holandskou omáčkou, jejich sláva sahá za hranice Prahy a právě na ně se hosté rádi vrací.  Už teď bychom snídali od rána do večera a co vy? S kým se potkáme na nejlepší snídani?

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

2 900 CZK

Více