Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

  • Chia semínka s čerstvým ovocem, ořechy a goji
  • Vejce Benedict
  • Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem
  • Míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů je opět na menu Laboratoria. Pouze a jen ty nejlepší snídaně, které milují hosté La Bottega di Finestra si připravíte pod dohledem od autora snídaňových menu, šéfkuchaře Lukáše Pocnara. Po absolvování kurzu, to budete právě vy, kdo bude nosit do postele tu nejlepší snídani, sladkou i slanou. Připravíme si banánovou omeletu s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem i míchaná vejce s marinovaným lososem a mascarpone. Spousta lidí si myslí, že umí připravit míchaná vejce, ale udělat je opravdu správně, umí málokdo. Podle tohoto jednoduchého receptu se pozná kuchař. Nebojte, naučíme vás je. Lukáš vám předvede i jeho věhlasné vejce Benedikt s holandskou omáčkou, jejich sláva sahá za hranice Prahy a právě na ně se hosté rádi vrací.  Už teď bychom snídali od rána do večera a co vy? S kým se potkáme na nejlepší snídani?

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

22. 09. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

24. 09. 2018

LA FINESTRA představuje: RYBY

25. 09. 2018

Rum na talíři

01. 10. 2018

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

02. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

04. 10. 2018

Základy RAW stravování

06. 10. 2018

Pikantní burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Daniele Combi

3 300 CZK

Více

Tuňák v hlavní roli

Tuňák v hlavní roli

Riccardo Lucque

3 900 CZK

Více

Kouzlo oliv v každém chodu

Kouzlo oliv v každém chodu

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Zelenina v hlavní roli!

Zelenina v hlavní roli!

Michal Hromas

2 000 CZK

Více

Cesta chleba s Mašrtnicí

Cesta chleba s Mašrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 CZK

Více

Letní kurz grilování

Letní kurz grilování

Martin Kortus

3 500 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více