Snídaně jako z La Bottega

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

Royal Eggs s lososem a holandskou omáčkou

Avokádový toast s křepelčím vejcem 

Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem

Technika přípravy míchaných vajec a omelety

3 000 Kč včetně DPH za osobu

Snídaně z našich bister La Bottega prostě milujeme, a proto jsme si pro vás v Laboratoriu připravili speciální kurz vaření s Lukášem Pocnarem. Lukáš působil roky jako šéfkuchař v La Bottega di Finestra, kde připravil tisíce oblíbených snídaní a nyní je šéfkuchařem v La Bottega Bistroteka.

Po absolvování kurzu si tak i doma budete umět připravit dokonalý brunch a víkendovou snídani ve slané nebo sladké podobě servírovanou klidně i do postele. Lukáš se s vámi podělí o své tajné vychytávky a tipy, jak vyladit vaše snídaňové menu k dokonalosti. Pro milovníky pořádných snídaní a vejcí Benedict si Lukáš připravil jeho vyhlášená Royal Eggs s lososem a holandskou omáčkou. Na své si ale přijdou i fanoušci zdravého životního stylu, kdy na řadu přijde vymazlený avokádový toast s křepelčím vajíčkem. Samozřejmě nebude chybět ani sladká varianta v podobě banánové omelety s ovocem a řeckým jogurtem. Takové dobroty bychom klidně snídali od rána do večera, co říkáte?

Tak neváhejte a přijďte si společně užít náš snídaňový kurz do Laboratoria.

Těšíme se na vás!

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu „Oblaca“, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, jenž České republice přinesl první michelinskou hvězdu. Pak se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana, kde roky působil jako sous chef. Nyní je šéfkuchařem restaurace z italské sítě restaurací a bister LaCollezione, konkrétně v La Bottega Bistroteka.​

Další kurzy lektora/ky

16. 10. 2023

La Finestra představuje: maso

24. 10. 2023

Moderní salátové variace

08. 11. 2023

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi

Jan Albrecht
Marco Giampaoli

3 500 Kč

Více

Servírovaná večeře s Plantation rumem

Servírovaná večeře s Plantation rumem

Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli

4 000 Kč

Více

Kuře z Kro Kitchen

Kuře z Kro Kitchen

Vojtěch Václavík

4 000 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 800 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 800 Kč

Více

Burgery od Burgermana

Burgery od Burgermana

Petr Návrat

3 800 Kč

Více

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)

Stefano Ciotti

6 500 Kč

Více