
Snídaně jako z La Bottega
Šéfkuchař:
Lukáš Pocnar
Jaké je menu?
Royal Eggs s lososem a holandskou omáčkou
Avokádový toast s křepelčím vejcem
Banánová omeleta s čerstvým ovocem a řeckým jogurtem
Technika přípravy míchaných vajec a omelety
3 000 Kč včetně DPH za osobu
Snídaně z našich bister La Bottega prostě milujeme, a proto jsme si pro vás v Laboratoriu připravili speciální kurz vaření s Lukášem Pocnarem. Lukáš působil roky jako šéfkuchař v La Bottega di Finestra, kde připravil tisíce oblíbených snídaní a nyní je šéfkuchařem v La Bottega Bistroteka.
Po absolvování kurzu si tak i doma budete umět připravit dokonalý brunch a víkendovou snídani ve slané nebo sladké podobě servírovanou klidně i do postele. Lukáš se s vámi podělí o své tajné vychytávky a tipy, jak vyladit vaše snídaňové menu k dokonalosti. Pro milovníky pořádných snídaní a vejcí Benedict si Lukáš připravil jeho vyhlášená Royal Eggs s lososem a holandskou omáčkou. Na své si ale přijdou i fanoušci zdravého životního stylu, kdy na řadu přijde vymazlený avokádový toast s křepelčím vajíčkem. Samozřejmě nebude chybět ani sladká varianta v podobě banánové omelety s ovocem a řeckým jogurtem. Takové dobroty bychom klidně snídali od rána do večera, co říkáte?
Tak neváhejte a přijďte si společně užít náš snídaňový kurz do Laboratoria.
Těšíme se na vás!

Lukáš Pocnar
Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu „Oblaca“, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, jenž České republice přinesl první michelinskou hvězdu. Pak se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana, kde roky působil jako sous chef. Nyní je šéfkuchařem restaurace z italské sítě restaurací a bister LaCollezione, konkrétně v La Bottega Bistroteka.
Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně
Marco Giampaoli
3 300 Kč

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Servírovaná večeře s Plantation rumem
Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli
4 000 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Gin menu
Martin Kortus
3 800 Kč

Burgery od Burgermana
Petr Návrat
3 800 Kč

Stefano Ciotti Chef's table (ENG)
Stefano Ciotti
6 500 Kč