Snídaně stylově

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

Avokádový toast
Jablečný koláč bez mouky
Mandlové smoothie
Royal eggs

2 900 Kč včetně DPH za osobu

Také milujete dlouhé snídaně a ranní rozjímání? Čas, kdy si společně v klidu sednete a vychutnáte si tu vzácnou chvilku klidu nad dobrým jídlem. Víkendy jsou pro nás ve znamení právě takových snídaní a nejraději si je užíváme doma nebo v italském bistru La Bottega di Finestra. Právě jeho šéfkuchař Lukáš Pocnar si pro vás připravil kurz věnovaný speciálně snídaním. 

Přijďte si do Laboratoria pro inspiraci na skvělé snídaně, takové, které vám dodají energii pro fresh start do nového dne. Lukáš zvolil recepty, které nejsou náročné na přípravu a přitom jsou plné chuti a uděláte s nimi vždy dojem. 
Úvodem si připravíme chutnou stylovku v podobě avokádového toustu s chřestem a křepelčím vejcem, poté si upečeme skvělý jablečný koláč bez mouky a uděláme zdravé mandlové smoothie s acai, borůvkami a banánem. A na závěr přijdou na řadu Royal egg s marinovaným lososem zalité béarnskou omáčkou – ta vlastně vychází z holandské omáčky, která je navíc ochucena čerstvým estragonem. 

Naučte se připravovat stylové snídaně, recepty, které vám nezůstanou ležet v šuplíku a opravdu si je zamilujete. Ty od Lukáše vás budou bavit po celý rok, bez ohledu na sezónu.

 

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy lektora/ky

12. 07. 2019

Letní piknik

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více