Snídaně stylově

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

Avokádový toast

Jablečný koláč bez mouky

Mandlové smoothie

Eggs Royal

2 900 Kč včetně DPH za osobu

Také milujete dlouhé snídaně a ranní rozjímání? Čas, kdy si společně v klidu sednete a vychutnáte si tu vzácnou chvilku klidu nad dobrým jídlem. Víkendy jsou pro nás ve znamení právě takových snídaní a nejraději si je užíváme doma nebo v italském bistru La Bottega di Finestra. Právě jeho šéfkuchař Lukáš Pocnar si pro vás připravil kurz věnovaný speciálně snídaním. 

Přijďte si do Laboratoria pro inspiraci na skvělé snídaně, takové, které vám dodají energii pro fresh start do nového dne. Lukáš zvolil recepty, které nejsou náročné na přípravu a přitom jsou plné chuti a uděláte s nimi vždy dojem. 
Úvodem si připravíme chutnou stylovku v podobě avokádového toustu s chřestem a křepelčím vejcem, poté si upečeme skvělý jablečný koláč bez mouky a uděláme zdravé mandlové smoothie s acai, borůvkami a banánem. A na závěr přijdou na řadu Royal egg s marinovaným lososem zalité béarnskou omáčkou – ta vlastně vychází z holandské omáčky, která je navíc ochucena čerstvým estragonem. 

Naučte se připravovat stylové snídaně, recepty, které vám nezůstanou ležet v šuplíku a opravdu si je zamilujete. Ty od Lukáše vás budou bavit po celý rok, bez ohledu na sezónu.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 12. 10. 2019, 10:00 - 14:00

Volno

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu