Snídaňové pečení s Eliškou

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Skořicová, maková a ořechová babka

 Croissanty a pain au chocolate

Banánový chlebíček s pekanovými ořechy a čokoládou

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Dát si oblíbenou kávu a nějakou skvělou sladkou snídaňovou dobrotu je ten nejlepší začátek dne. A proto si pro Vás Eliška připravila nový kurz, který se celý bude točit jen kolem lahod, jež jsou pro snídaně typické. Naučíme se hned tři druhy těst – lehké brioškové, ze kterého můžeme upéct buchty, rolky, motance nebo právě babky, dále kynuté překládané máslem, perfektní pro croissanty a pain, a nakonec i třené, ze kterého připravíme vláčný chlebíček. Čeká nás také pár technických dovedností v podobě plnění a motání brioškového těsta, rozvalování a tvarování croissantového těsta, ale i příprava hned několika různých náplní. Každý si přijde na to své oblíbené. A každý bude mít odteď všechna rána sladká.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Neděle, 08. 11. 2020, 10:00 - 15:00

Volno

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě, Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

07. 11. 2020

Anatomie dortu

05. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

06. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

12. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

13. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Další volné kurzy

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardo Lucque

5 000 Kč

Více

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardo Lucque

490 Kč

Více

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více