
Stefano Ciotti Chef's table (ENG)
Šéfkuchař:
Stefano Ciotti
Jaké je menu?
Barevné krevety
Spaghetti Mancini “Underground” - spaghetti s mořskými ježky a fonduta z pecorino di Fossa
Vermentino, Pala, Sardegna, Itálie
Zelí a ústřice
Soave Classico vin Soave, Inama, Veneto, Itálie
Perlička v omáčce z bílého vína
Rosato Rosabella, Vajra, Piemonte, Itálie
Karamelizované Maritozzo, zmrzlina Moretta Fano
Moscato D´Asti, Paolo Saracco, Piemonte, Itálie
6 500 Kč včetně DPH za osobu
Zveme vás na událost letošního podzimu v Laboratoriu, exkluzivní večeři, chef’s table s vyhlášeným italským kulinářským mistrem Stefanem Ciottim, který je zároveň majitelem proslulé restaurace Nostrano di Stefano Ciotti.
Při této příležitosti si budete moci dopřát soukromý kulinářský zážitek, který bude pouze pro 20 z vás. Během večera budete mít jedinečnou příležitost sledovat, jak se v naší otevřené kuchyni přímo před vašima očima odehrává kulinářské kouzlo, které šéfkuchař Stefano Ciotti připravuje ve svém moderním menu, jež vzdává hold surovinám i italské tradici.
Naše cesta začne podmanivým předkrmem, který oslavuje bohatství oceánu. V centru pozornosti stojí šťavnaté barevné krevety. Dále Stefano připraví spaghetti Mancini 'Underground'", charakteristický pokrm, který kombinuje bohatou slanou esenci mořských ježků s výrazným a krémovým fondue z Pecorino di Fossa. Kulinářský zážitek bude pokračovat přípravou zelí s ústřicemi, což je inovativní spojení chutí a textur. Jako hlavní chod představí šéfkuchař mistrovské dílo italské kuchyně. Křehká perlička připravená v jemné omáčce z bílého vína je důkazem šefkuchařovy oddanosti tradičním italským chutím a kulinářské dokonalosti. Na závěr bude sladké finále - karamelizované Maritozzo v kombinaci se sametovou zmrzlinou Moretta Fano. Vydejte se s námi na tento exkluzivní zážitek u šéfkuchařova stolu, kde je každý pokrm mistrovským dílem a naše vinné párování umocňuje kulinářskou symfonii.
Rezervujte si místo a vychutnejte si umění italské kuchyně a oslavte nezapomenutelný večer plný gastronomické dokonalosti. Během večera budete moci sledovat celý koncert v kuchyni, jak vzniká moderní italské menu připravené s respektem k ingrediencím a italským tradicím. Nechte se rozmazlovat. Tento večeř se bude Stefano bude věnovat jen a jen vám.

Stefano Ciotti
Stefano Ciotti, italský mistr kuchyně a držitel michelinské hvězdy, má za sebou bohatou kuchařskou dráhu. Na začátku své kariéry se vzdělával u renomovaných šéfkuchařů, jako jsou Luigi Sartini a Alois Vanlangenaeker. Michelinskou hvězdu získal v roce 2010 v restauraci Carducci 76/Vicolo Santa Lucia. V průběhu let získal několik ocenění, v roce 2017 otevřel vlastní restauraci s michelinskou hvězdou "Nostrano di Stefano Ciotti". V kulinářském světě nadále září, nedávno otevřel restauraci "Veritas" v Dauhá a stal se členem uznávaných sdružení, jako jsou Le Soste a Euro-Toques Italia.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Další volné kurzy

Moderní italská kuchyně
Marco Giampaoli
3 300 Kč

Doutníky Arturo Fuente s párováním rumů v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Servírovaná večeře s Plantation rumem
Lukáš Hanzl
Marco Giampaoli
4 000 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Gin menu
Martin Kortus
3 800 Kč

Burgery od Burgermana
Petr Návrat
3 800 Kč

La Finestra představuje: maso
Lukáš Pocnar
4 200 Kč