Taro v Laboratoriu

Šéfkuchař: Khanh Ta

Jaké je menu?

  • Nem - Rolky s trhanou kachnou, mangem a omáčkou z passion fruit
  • Pho bo - Tradiční hovězí vývar, maso, široké rýžové nudle, bylinky
  • Ca kho to - Brasirovaný losos v karamelu, galangal, chilli, rýže
  • Che chuoi - Tapiokový puding, opečený banán, arašídy

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Taro, je pojmem vietnamské kuchyně a pražské gastronomické scény. Jsme rádi, že šéfkuchař Khanh přijal naše pozvání a na kurzu budete moci sbírat zkušenosti právě pod jeho vedením. Už jen koukat se Khanhovi pod ruce je velmi inspirující. Naučíte se nečekané techniky i práci s neobvyklými surovinami.  Khanh je pověstný svými inovativními nápady, precizním provedením a texturou svých pokrmů. Věřte, že tento kurz přinese spoustu nového, chutí se budeme pohybovat směrem z jihovýchodní do východní Asie. Čekejte promyšlený chuťový zážitek jako znáte z Taro.

Těšte se na výslovně sofistikované menu. Jestli jste fanouškem asijské kuchyně, pak je kurz určen právě vám. Pokud si cestu k asijské kuchyni teprve hledáte, pak vám otevíráme dveře k té nejlepší příležitosti, jak si ji zamilovat. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 07. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Khanh Ta

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil na stáži v Culinary Arts School v Saigonu i práce v rodinných hanojských bistrech. Za zmínku stojí praxe v restauraci Story Michala Černého a Entrée, Přemka Forejta. V roce 2014 otevřel se svým bratrem restauraci Gao Den, po úspěšném fungování přišlo otevření Taro. Tam servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně.​

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Další podobné kurzy

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Servírovaná íránská večeře (ENG)

Servírovaná íránská večeře (ENG)

Yasmin Keshmiri Hejduk

2 500 CZK

Více

Italské těstoviny podle Riccarda

Italské těstoviny podle Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 CZK

Více