Taro v Laboratoriu

Šéfkuchař: Khanh Ta

Jaké je menu?

  • Nem - Rolky s trhanou kachnou, mangem a omáčkou z passion fruit
  • Pho bo - Tradiční hovězí vývar, maso, široké rýžové nudle, bylinky
  • Ca kho to - Brasirovaný losos v karamelu, galangal, chilli, rýže
  • Che chuoi - Tapiokový puding, opečený banán, arašídy

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Taro, je pojmem vietnamské kuchyně a pražské gastronomické scény. Jsme rádi, že šéfkuchař Khanh přijal naše pozvání a na kurzu budete moci sbírat zkušenosti právě pod jeho vedením. Už jen koukat se Khanhovi pod ruce je velmi inspirující. Naučíte se nečekané techniky i práci s neobvyklými surovinami.  Khanh je pověstný svými inovativními nápady, precizním provedením a texturou svých pokrmů. Věřte, že tento kurz přinese spoustu nového, chutí se budeme pohybovat směrem z jihovýchodní do východní Asie. Čekejte promyšlený chuťový zážitek jako znáte z Taro.

Těšte se na výslovně sofistikované menu. Jestli jste fanouškem asijské kuchyně, pak je kurz určen právě vám. Pokud si cestu k asijské kuchyni teprve hledáte, pak vám otevíráme dveře k té nejlepší příležitosti, jak si ji zamilovat. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 07. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Khanh Ta

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a práce v rodinných hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli roku 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí. Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku- Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně.​

Další kurzy

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 01. 2019

Rum na talíři

05. 02. 2019

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

06. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

06. 02. 2019

Frankieho božská pizza

07. 02. 2019

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Další podobné kurzy

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Eliška Klanicová

2 900 CZK

Více

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Příprava ryb a mořských plodů

Příprava ryb a mořských plodů

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více